Ευχαριστήριο αλλά και “Καρφιά” από τον αντιδήμαρχο κ.Γ.Χονδρολέο…

0

Με την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων οι δημοτικές εκλογές τελείωσαν μετά από μια εξάμηνη προεκλογική εκστρατεία. Με την σειρά μου και εγώ θέλω να συγχαρώ όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους για την επιτυχία τούς,μαζί θα δουλέψουμε για το καλό του Δήμου μας την επόμενη τετραετία.

Να συγχαρώ επίσης τον κ. Γιώργο Καμπύλη για την εκλογή του στη θέση του δημάρχου. Ευχαριστώ όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και με ενεταξαν στο νέο δημοτικό συμβούλιο της Βόρειας Κυνουρίας.

Την οικογένεια μου που με στήριξε,τους φίλους και γνωστούς που με βοήθησαν,όσους συνάντησα στη διάρκεια του αγώνα και φυσικά τους συνυποψηφιους μου στο ψηφοδέλτιο και τους συναγωνιστές μου στο επιτελείο του συνδυασμού. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο και αρχηγό της παράταξης μας Παναγιώτη Μαντά που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στον συνδυασμό Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών,μία ομάδα ανθρώπων ενωμένη και προσηλωμένη στο στόχο το καλό των πολλών.

Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω για αυτά τα τέσσερα χρόνια να προσφέρω στον τόπο μου απο τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

Διανύσαμε έναν εξάμηνο προεκλογικό αγώνα πολλές φορές εκτός ορίων και πλαισίων ευπρέπειας. Με την ευκαιρία της παρούσας επιστολής,θα ήθελα τώρα μετεκλογικά,επειδή ποτέ σε μια εκλογική αναμέτρηση “ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα ” να αναφερθώ σε ένα θέμα που επηρέασε τόσο την προσωπική όσο και την πολιτική μου υπόσταση το τελευταίο διάστημα.

Στις 31 Μαΐου και ώρα 00:10 ,το ανώνυμο blog με τίτλο “astrostv.gr” ανάρτησε άρθρο χωρίς φυσικά να αναφέρει τα στοιχεία του γράφοντα,με τίτλο:<< Ο κ. ΧΧΧ , η καντίνα και η άδεια τρείς ημέρες πριν τις εκλογές >>. Ο σκοπός του άρθρου είναι προφανής. Να δημιουργήσει την υπόνοια ψηφοθηρικης σχέσης και εκλογικού εκβιασμού απο εμένα που είμαι ο υπογράφων αυτής της άδειας,προς τον αιτούντα.

Αυτά όμως δεν βρίσκονται εντός της δικής μου πρακτικής,αλλά στα νοσηρά μυαλά των ανώνυμων συντακτών και ιδιοκτητών του κρυφού blog. Δυστυχώς όχι μόνο εκεί. Το ψηφιακό άρθρο αναρτήθηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης άλλων και μάλιστα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων που έχουν ήδη εκλεγεί.

Όσο και αν αυτή η πρακτική μείωσε την προσωπικότητα μου με δολιους πολιτικά τρόπους,αυτό που συστήνω στον καθένα για να λύσει κάθε αμφιβολία για την ορθή η όχι πρακτική που ακολούθησα σε αυτή την υπόθεση,είναι να αναζητήσει το πλήρες έγγραφο απο τη “”Διαύγεια”” και να απευθυνθεί στην αρμόδια υπάλληλο,ώστε να μάθει απο άλλους και όχι απο εμένα ότι επρόκειτο για απλή διοικητική πράξη που ο Δήμος ήταν υποχρεωμένος να εκδώσει και η έκδοση της η μη,δεν έχει πολιτικό και σε καμία περίπτωση ανταλλαξιμο χαρακτήρα. Ο Δήμος έχει συνέχεια εξάλλου. 

Τέλος αυτό που αναρωτιέμαι είναι το εξής. Πρόκειται για λάθος και ανωριμότητα των υποψήφιων που χρησιμοποίησαν ως μέσο προεκλογικής αντιπαράθεσης αυτό το ανώνυμο κακόβουλο άρθρο, η για συνειδητή πράξη που την πίστευαν. Ελπίζω να ισχύει το πρώτο και όχι το δεύτερο..

Ιωάννης Η. Χονδρολεος

Ιωαννης Χονδρολεος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here