Ευχαριστήριο για την αναβάθμιση του Δωρεάν WI – FI (Internet) της Κοινότητας Πραστού

0

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΡΑΣΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 
Εγκατάσταση υπερσύγχρονων κεραιών αναβάθμισης του WI – FI στο Κάστρο του Πραστού
 
Αγαπητοί Πραστιώτες και Πραστιώτισες
Όπως γνωρίζετε το Δωρεάν WI – FI (Internet) που λειτουργούσε στο Δημοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Πραστού, παρουσίαζε πολλές ατέλειες, δυσλειτουργίες και είχε πολύ μικρή εμβέλεια κάλυψης κοινοχρήστων χώρων, με αποτέλεσμα η χρήση του να είναι δύσκολη και μη προσιτή από τους κατοίκους & επισκέπτες του Οικισμού Πραστού της Κοινότητάς μας.
 
Σήμερα (22-5-2021) εγκαταστήσαμε δύο υπερσύγχρονες κεραίες στο Κάστρο του Πραστού για την αναβάθμιση – επέκταση του Δωρεάν παρεχόμενου WI – FI (Internet). Η αναβάθμιση έγινε αμέσως αισθητή σε κάθε γειτονιά του χωριού μας ώστε η προσφερόμενη αυτή υπηρεσία έγινε προσιτή σε όλους μας.
 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση ως Κοινοτική Αρχή να σας αναγγείλουμε ότι όλος ο εξοπλισμός που απαιτήθηκε για αυτήν την μεγάλης κλίμακας αναβάθμιση του WI – FI (Internet) του Πραστού, δωρίθηκε στην Κοινότητά μας από τον Πατριώτη μας Δημήτριο Βερβεσό του Κωνσταντίνου, Δικηγόρο και Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά και δημόσια γι αυτήν του την ενέργεια.

 
Η πράξη του αυτή αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του για τον όμορφο Πραστό μας, την Ιστορική Πρωτεύουσα της Τσακωνιάς, χαρακτηρίζεται επωφελής για την Κοινότητά μας και Ευεργεσία προς το Χωριό μας.
Παραθέτουμε λίγες φωτογραφίες από την εγκατάσταση των δύο υπερσύγχρονων κεραιών.
 
Πραστός 22 Μαΐου 2021
 
Ο Πρόεδρος Κοινότητας Πραστού
 
Δημήτριος Σταμ. Πετρής

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here