Ευχαριστήριο για την δωρεά της προτομής του Δημητρίου Καρυτσιώτη στον Αγιάννη

0

           ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννου αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις ευχαριστίες του δημόσια στον εξαίρετο συμπατριώτη μας Αγιαννίτη Νικόλαο Μιχαήλ Μπάρλα για την ευγενική του προσφορά της προτομής του Δημητρίου Καρυτσιώτη η οποία θα τοποθετηθεί στον τόπο που γεννήθηκε, στον Αγιάννη,  στο Κουτρί, σε συνεργασία με το δήμο μας, εκεί που είχε ανθίσει η σχολή προς τον Φιλοθεάμωνα από το 1798 έως το 1826, τότε που οι βάρβαρες ορδές του Ιμπραήμ κατέστρεψαν αυτή τη σχολή.

Ο αγαπητός μας Νίκος Μπάρλας με την πράξη του αυτή εκφράζει την αγάπη του στο τόπο που γεννήθηκε, αλλά και το σεβασμό του στον μεγάλο ευεργέτη μας τον Δημήτριο Καρυτσιώτη, ο οποίος έζησε όλα του τα χρόνια στην ξενιτιά, όπως και ο Νίκος ζει στο Τορόντο του Καναδά πλέον των 50 ετών.

Ο Νίκος Μπάρλας ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας έχει και στο παρελθόν βοηθήσει και άλλους συλλόγους του Άστρους οικονομικά και για τον λόγο αυτό τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Τέλος μαζί με τις ευχαριστίες μας εκφράζουμε την ευχή να είναι καλά και η σκέψη του να πλανάται εδώ στο χωριό μας και στους ανθρώπους που τον σέβονται και τον αγαπούν . Οι πράξεις του θα απασχολήσουν το Δ.Σ του συλλόγου το οποίο θα αποφασίσει για τον ορισμό του ως επίτιμο μέλος του συλλόγου και μεγάλου δωρητή αυτού.

Ας αποτελέσουν παράδειγμα οι πράξεις του Νίκου και σε άλλους συμπατριώτες που έχουν την δυνατότητα για βοήθεια στο χωριό μας.

 

                                                             Για το Δ.Σ του Συλλόγου

                                                                      ο Πρόεδρος

                                                               

                                                                 Στράτης Δαλιάνης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here