Ευχαριστήριο του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας σε όλους όσους συνεισέφεραν στην συγκέντρωση & διανομή των τροφίμων το Πάσχα

0

Φέτος το Πάσχα ήταν διαφορετικό. Περάσαμε αυτές τις γιορτές μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους, μακριά από τις εκκλησίες μας. Η πανδημία του κορωνοϊού που μαστίζει τους τελευταίους μήνες τον πλανήτη, μας έχει φέρει αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Ως Δήμος, στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας από την πρώτη στιγμή. Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας συγκεντρώθηκαν και διανεμήθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, σε 90 νοικοκυριά του Δήμου μας που πλήττονται από τις ιδιαίτερες συνθήκες και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε βασικές ανάγκες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής με έμμισθη θέση που προσέφεραν μέρος της αποζημίωσης που λαμβάνουν, στο Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο των Απανταχού Καστανιτσιωτών, στα σούπερ μάρκετ Αφοί Παναγιωτόπουλοι, Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε., Κοινωνία Κληρονόμων Φλέντζερη Παναγιώτη, Μαυριά Γεωργία ¨super best¨ και Τετώρος Δημήτριος.

Με βαθύ αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας έγιναν αρωγοί στην προσπάθειά μας για τη συγκέντρωση τροφίμων αυτές τις δύσκολες μέρες, με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες σε μακαρόνια, ρύζι, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, φρυγανιές, μπισκότα, μαρμελάδες, καφέδες, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά και χαρτικά να διανεμηθούν στα νοικοκυριά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπευθύνους της υποστηρικτικής κοινωνικής δομής πρόνοιας και αλληλεγγύης και στους υπαλλήλους του προγράμματος Βοήθεια Στο Σπίτι που από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης παρέχοντας διευρυμένες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης στους πολίτες που λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών το έχουν ανάγκη.

Η συνεισφορά, η αλληλοβοήθεια και η αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπό μας είναι έννοιες που δε πρέπει να εκλείψουν, ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, οφείλουν να παραμένουν στη κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Γιώργος Καμπύλης

Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here