Εφιάλτης τα σκαψίματα, οι κακοτεχνίες και οι λακούβες στους δρόμους του δήμου μας…

0

Αυτή τη λακκούβα ποιος θα την κλείσει; Η απάντηση δεν είναι καθόλου εύκολη. Προκύπτει κατά περίπτωση μέσα από ένα δυσεπίλυτο γρίφο στον οποίο εμπλέκονται αρμοδιότητες  υπηρεσιών της περιφέρειας και του δήμου και να διαχωρίζονται όπως μας λένε, τα εντός οικισμού,ότι  είναι αρμοδιότητα του δήμου και τα εκτός οικισμού,ότι  είναι της περιφέρειας!!

Το πρόβλημα έχει πάρει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς η κατάσταση του οδοστρώματος στους περισσότερους δρόμους, ούτε ανεκτή πλέον δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και παράπονα, μας μεταφέρονται συνεχώς και για αυτό  το αναδεικνύουμε σήμερα αυτό το θέμα.

Λακούβες, κακοτεχνίες και εσχάτως τα σκαψίματα που έγιναν για να περάσουν από τις εταιρείες τηλεφωνίας και του ίντερνετ, οι γραμμές οπτικών ινών, καθώς και τα φρεάτια του βιολογικού καθαρισμού,έχουν δημιουργήσει μία «εφιαλτική» κατάσταση στους δρόμους, ειδικά για τους οδηγούς των δικύκλων και των μοτοσικλετών!!

Καλοκαιρινή περίοδος τώρα, χιλιάδες οι επισκέπτες,δημότες μας έρχονται στα χωριό τους,ο δρόμος π.χ για τον ορεινό όγκο ,από το Άστρος-Αγιάννη-Αγ.Πέτρο… ξεκινώντας από το εργοστάσιο του Καρέλα που είναι “όργωμα”….και δεν αναφερόμαστε στις μεγάλες ζημιές που έχουν δρομολογηθεί για να αποκατασταθούν από την κακοκαιρία, ή σε άλλες που είναι σε εξέλιξη…

Θεωρούμε ότι για το κοινό καλό της τοπικής μας κοινωνίας, θα πρέπει να συνεργαστούν άμεσα οι υπηρεσίες του δήμου μας και της περιφέρειας και να επιλύσουν το τεράστιο αυτό πρόβλημα,πριν συμβεί κάποιο ατύχημα!!

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος -team promo kynouria Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here