Ε.Σκαντζός: Η Β. Κυνουρία είναι ο τόπος που θέλω να περάσω τα γεράματα μου…(vd)

0

Γράφει ο Γιάννης Χασάπης

Με έντονο ύφος παρουσιάστηκε στη χθεσινή συνέντευξη της οποία παραχώρησε ο πρώην δήμαρχος Β. Κυνουρίας και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Μανώλης Σκαντζός στο arcadianews.gr.

Στη συνέντευξη αυτή ο κ. Σκαντζός ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση ο κομματικός μηχανισμός να επηρεάζει την αυτοδιοίκηση είτε σε ά, είτε σε β΄ βαθμό και αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος διότι στην παράταξη που ηγείτο και που τώρα βρίσκεται ως ηγετικό στέλεχος ξεκίνησε και συνεχίζει να είναι ανεξάρτητη, κάτι που όπως ανέφερε δεν μπορούν να το «υποστηρίξουν» κάποιοι άλλοι πολιτικοί άνδρες.

Εν συνεχεία ο κ. Σκαντζός τόνισε την ιδιαίτερη αγάπη του για τον τόπο του, την Κυνουρία κάτι που όπως μας αποκάλυψε μπορεί να ‘’παίξει’’ ένα σημαντικό ρόλο στην τελική του απόφαση για τα επόμενα πολιτικά του βήματα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε είναι ο τόπος που θέλει να περάσει τα επόμενα χρόνια του, όταν έρθει η ώρα της συνταξιοδότησης του.

Ο κ. Σκαντζός δήλωσε υπερβολικά πεισμωμένος για τον τρόπο επίλυσης κάποιων σπουδαίων προβλημάτων που υπάρχουν στην Πελοπόννησο καθώς επίσης και ιδιαίτερα πεισμωμένος για τα κομματικά και για τα επιχειρηματικά συμφέροντα τα οποία δεν επέτρεψαν σε αυτόν και τους συνεργάτες του να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Καταφέρθηκε κατά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και της κυβέρνησης με αρκετά ‘’βαριές’’ εκφράσεις αφού χαρακτήρισε τον Πέτρο Τατούλη ως «πολιτικό απατεώνα» και κατηγόρησε ευθέως την κυβέρνηση για «πολιτική κωλοτούμπα άνευ προηγουμένου και εκεί που έφτυνε γλείφει » στο θέμα της ΣΔΙΤ των απορριμμάτων.

Δείτε την συνέντευξη του Ε. Σκαντζού στο βίντεο που ακολουθεί…

.arcadianews.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here