ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “CO-LABOURATIVE LAB”

0

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “COLABOURATIVE LAB

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΥ

ΤΡΙΠΟΛΗ 16-7-2018 ΩΡΑ 12.00 μ.μ.

στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018 και ώρα 12.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Αρκαδίας εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος “coLABOURative LABπου υλοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα coLABOURative LAB, το οποίο χρηματοδοτείται από το ERASMUS+, καθόρισε μια εκπαιδευτική μεθοδολογία για τη βελτίωση της απασχολησιμότητας Ανέργων μέσω της Οικονομίας Διαμοιρασμού και των Νέων Μορφών Απασχόλησης, με την υλοποίηση Συναντήσεων Συν-δημιουργίας σε κάποιες χώρες της Ε.Ε.

Η Οικονομία Διαμοιρασμού αναπτύσσεται ραγδαία σε διάφορους οικονομικούς τομείς. Η Οικονομία Διαμοιρασμού μπορεί να αυξήσει την απασχολησιμότητα των ανέργων. Παράλληλα, η Οικονομία Διαμοιρασμού θέτει προκλήσεις και απειλές σχετικά με το νομικό πλαίσιο, τους εργασιακούς όρους, τη σταθερότητα και τα ενδεχόμενα εισοδήματα.

Το Επιμελητήριο της Βαλένθια ήταν επικεφαλής αυτού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, που χρηματοδοτήθηκε από το ERASMUS+, και ασχολήθηκε με την ανάπτυξη ενός εκπαιδευτικού προγράμματος για ανέργους, το οποίο θα μπορούσε να αυξήσει την απασχολησιμότητα τους μέσω της Οικονομίας Διαμοιρασμού.

Άλλοι φορείς που σχετίζονται με εκπαιδευτικές υπηρεσίες συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα, όπως το Επιμελητήριο Αρκαδίας (Ελλάδα), το Επιμελητήριο της Ruse (Βουλγαρία) και το CPU (Σλοβενία), καθώς και ιδιωτικοί φορείς με εμπειρία στην κοινωνική καινοτομία, την απασχόληση και την εκπαίδευση, όπως η FORBA (Αυστρία) και η COORDINA (Ισπανία).

Το έργο “coLABOURative LAB” (2016-1-ES01-KA202-025642) είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ERASMUS + που υλοποιείται μεταξύ 01/09/2016 και 31/08/2018

Περισσότερες πληροφορίες: www.colabourativelab.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here