Η Βόρεια Κυνουρία είναι το ιδανικό μέρος και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου…(video)

0

Η Βόρεια Κυνουρία είναι το ιδανικό μέρος και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, καθώς εκεί η θάλασσα και το βουνό συνυπάρχουν αρμονικά, δημιουργώντας έναν ονειρικό τόπο.

Από τα κρυστάλλινα νερά και τις χρυσές παραλίες των παραθαλάσσιων χωριών και οικισμών της, βρίσκεστε μεμιάς στον καταπράσινο Πάρνωνα και στα ορεινά χωριά του που, αναλόγως την εποχή, προσφέρουν μια πανδαισία χρωμάτων που δύσκολα θα ξεχάσετε.
 
Η Βόρεια Κυνουρία είναι ένας τόπος με βαθιές ρίζες στον χρόνο. Μπορείτε να επισκεφτείτε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, ιστορικά μοναστήρια κτισμένα πάνω σε βράχους, παραδοσιακά χωριά το καθένα με τη δική του ιδιαιτερότητα.
 
Για τους λάτρεις των εναλλακτικών σπορ η θάλασσα και ο Πάρνωνας σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε πολλές δραστηριότητες: Να περπατήσετε σε αρχαία μονοπάτια, να κάνετε τοξοβολία, να εξερευνήσετε ποτάμια και πηγές, να κάνετε κάθε είδους θαλάσσιο σπορ.
 
Στη Βόρεια Κυνουρία δεν χρειάζεται να διαλέξετε ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα. Μπορείτε να απολαύσετε τα παράλια και τα ορεινά χωριά της κάθε εποχή του χρόνου. Θα ανακαλύψετε έναν πανέμορφο τόπο που προσφέρει πραγματική αναψυχή και προσφέρεται για κάθε μικρή ή μεγάλη απόδραση.
 
και το βίντεο που θα το συνοδεύει:

 Είναι μια παραγωγή του Χρήστου Γιατράκου,με ένα υλικό πλάνων που μαζεύτηκε από όλες τις εποχές τα τελευταία χρόνια, ώστε να βγει το πρώτο αξιόλογο promo video της Βόρειας Κυνουρίας…. Ο συνεργάτης φίλος μας Chris Giatrakos – 8 Film Productions, Αστρινός!! πλέον,κατάφερε με ένα ολιγόλεπτο video,να παρουσιάσει “Το όνειρο και την ομορφιά που χαρακτηρίζουν όλες τις εποχές της Β.Κυνουρίας”...


ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here