Η Δημοτική αρχή θα εφαρμόσει την νομοθεσία και θα απομακρύνει ομπρέλες και ξαπλώστρες από τις παραλίες…

4

Την περασμένη εβδομάδα το astros-kynourianews.gr,μετά από επώνυμες καταγγελίες δημοτών και παραθεριστών,αναδείξαμε άμεσα το θέμα.(δείτε εδώ) και (εδώ)

Σήμερα ο δήμος μας, έκανε την παρακάτω επείγουσα ανακοίνωση…

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι, εν μέσω πλήρους τουριστικής περιόδου, άγνωστοι ιδιώτες αφήνουν τις ομπρέλες τους και διάφορα άλλα συναφή αντικείμενα (καρέκλες, τραπεζάκια κ.λπ.) στον αιγιαλό, συχνά με κατασκευές – πατέντες που τα σταθεροποιούν στο έδαφος μέχρι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν για να κάνουν το μπάνιο τους, θεωρώντας ότι η παραλία τους ανήκει και καταλαμβάνουν έτσι, μόνιμα και παράτυπα τον χώρο σε βάρος όλων των άλλων λουομένων.

Επειδή σύμφωνα με το άρθρο 10 της υπ’ αρ. 47458/15.5.2020 Κ.Υ.Α. «οι Δήμοι έχουν την υποχρέωση να μεριμνούν για τον καθημερινό καθαρισμό του συνόλου των κοινοχρήστων χώρων …» και καθότι οι παραπάνω μόνιμες ομπρέλες και τραπεζοκαθίσματα θεωρούνται ρύποι για τον αιγιαλό του Δήμου, σας γνωρίζουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η μόνιμη τοποθέτησή τους στην παραλία, σε περίπτωση δε μη συμμόρφωσης, συνεργείο του Δήμου θα ελευθερώνει άμεσα το χώρο απομακρύνοντας τα σε αποθηκευτικό χώρο.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε να μην βλάπτετε περαιτέρω το τουριστικό προϊόν του τόπου μας.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το περασμένο καλοκαίρι εμείς καθαριζαμε την παραλία.Και αυτοί που το παίζουν τώρα καταστηματάρχες βγάζανε τα σκυλιά τους και εχεζαν στα παρτέρια.

  2. Θα μας βάλει ωράριο ο δήμος τι ώρα θα βάζουμε την ομπρέλα και τι ώρα θα την βγάζουμε;;Δεν πάτε καλά ρε.Θελετε να υποστηρίζετε τους καταστηματάρχες;;Τους ελέγχει ο Δήμος;;;;;

  3. Φαίνεται οτικάτι συμβαίνει στο Δήμο μας .Μου είναι αδύνατον να πιστέψω ότι υπαρχει περίπτωση
    να υπάρχει συναλλαγή για τέτοια πράγματα αν κάνουν τα ίδια με όλους τους άλλους τότε να πάνε στο… καλό

  4. Δημαρχε και αρμόδιε Αντιδήμαρχε δε καταλάβαρε τίποτα η βγάζεται ολες τις ομπρέλες που ειναι μέχρι τις πόρτες η ξέρουμαι και αλλο δρόμο ,ελπιζουμε να καταλάβατε γιατ´ι μιλάμε

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here