Η διευθύντρια του Κ.Υ Άστρους κ.Πηγή Περδικάκη, ενημερώνει δημόσια για τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στον Δήμο μας.

0
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΣΤΡΟΥΣ

Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους συμπολίτες μας και πολλοί επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας για να πληροφορηθούν για κρούσματα κορωνοιού στην ευρύτερη περιοχή μας, αποφασίσαμε να ενημερώσουμε όλους δημόσια.

Ασθενής με ελαφρά συμπτώματα προσήλθε τις προηγούμενες ημέρες στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου εξετάσθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και κατόπιν μετέβει στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου διεγνώσθει ότι πάσχει από COVID -19.

Ο ασθενής τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ και ακολουθώντας το πρωτόκολλο απομόνωσης κατ’ οίκον , ενημέρωσε άμεσα τηλεφωνικά για την κατάσταση της υγείας του το Κέντρο Υγείας ,τους οικείους του, το φιλικό του περιβάλλον, αλλά και όσους είχε συναναστραφεί κατά τη διάρκεια της εργασίας του.
Από την πλευρά του ο ασθενής έχει πράξει ό,τι θα έπραττε κάθε συνετός και υπεύθυνος άνθρωπος προς ασφάλεια των ατόμων του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού του περιβάλλοντος, ώστε ν’ αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού, αφού δεν απέκρυψε αλλά γνωστοποίησε άμεσα την κατάσταση της υγείας του.

Από πλευράς όλων των πολιτών είναι ανάγκη να κατανοήσουν ότι η Πανδημία δεν έχει τελειώσει και οφείλουν όλοι ανεξαιρέτως να είναι υπεύθυνοι πολίτες, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, να ενημερώνουν τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς εφόσον νοσούν από covid-19 και να λαμβάνουν όλα τα προληπτικά μέτρα ατομικής προστασίας είτε έχουμε γνωστά κρούσματα είτε όχι.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here