Η επόμενη μέρα από την κατάσβεση της φωτιάς στην Μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στο Άστρος (video & photos)

0

Σήμερα το πρωί βρεθήκαμε στην Μονάδα διαχείρισης των απορριμμάτων του δήμου μας  και καταγράψαμε την επόμενη μέρα από τις πληγές που άφησε η φωτιά στον χώρο  της διαχείρισης.

Με τις  επιτυχείς  και άμεσες συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής, που οφείλουμε δημόσια όλοι μας, να τη συγχαρούμε, σε συνεργασία με τους χειριστές των μηχανημάτων του δήμου, καθώς και των ιδιωτών,όλη την νύκτα και μέχρι τώρα,κατάφεραν να καλύψουν περίπου 4 στρέμματα  εστίας της φωτιάς ,με χαλίκι και νερό,ώστε σήμερα το πρωί να μην υπάρχουν οι τοξικοί πυκνοί καπνοί που υπήρχαν την προηγούμενη ημέρα στην ατμόσφαιρα.

Στο σημείο ήταν καθ’ολη την διάρκεια της νύχτας έως τώρα, ο σντιδήμαρχος κ.Δ.Γκαύρος που συμμετείχε στον σωστό συντονισμό των μηχανημάτων .Αργότερα κατέφθασαν και ο δήμαρχος κ.Π.Μαντάς και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης με κλιμάκιο νέων δ/σ,για να δουν από κοντά την πορεία των εργασιών της κατάσβεσης.

Ζητήσαμε να μας κάνουν δηλώσεις σχετικές με το συμβάν και ο κ.Π.Μαντάς μας είπε,ότι θα εκδώσει επίσημο ανακοινωθέν αργότερα,καθώς και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης,ο οποίος συμπλήρωσε,ότι οι ευθύνες είναι μεγάλες και θα  διερευνηθούν σε βάθος,κάνοντας λόγο για την  ακαταλληλότητα του χώρου που γίνεται η διαχείριση. Αναμένουμε  μέσα στις επόμενες  ώρες τις  επίσημες δηλώσεις τους.

Δείτε παρακάτω στα videos,τί μας δήλωσε ο διοικητής του Πυροσβεστικού σώματος Αρκαδίας κ.Κολυβήρας Αθανάσιος ,καθώς και πλάνα από το σημείο.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here