Η Εύη Τατούλη στην εκδήλωση του Π.Νίκα -Πώς το σχολίασε ο πατέρας της

0

Απάντηση για την παρουσία της κόρης του Εύης Τατούλη στην εκδήλωση της Ν.Δ. στην Τρίπολη, όπου παρουσιάστηκε η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε χθες ο περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Τατούλης, πατώντας σε δύο βάρκες.

Σε συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε, ο κ. Τατούλης είπε ότι “η Παρασκευή έχει τη δική της προσωπικότητα, έχει τη δική της κομματική σχέση, έχει τα δικά της πολιτικά ενδιαφέροντα. Λειτουργεί στη βάση της δικής της λογικής, της δικής της προσωπικότητας”. Ωστόσο, παρατήρησε ότι “αυτά που κατά καιρούς γράφονται, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, καθώς είμαστε μια οικογένεια με αμοιβαίο σεβασμό και εξαιρετική αλληλεγγύη και με βαθιά πίστη στην οικογενειακή παράδοση. Το DNA μας, μας δίνει τη δυνατότητα να μην στηριζόμαστε σε επιφανειακές σχέσεις, αλλά κυρίως να στηριζόμαστε στην αγάπη των πολιτών”.

Ακόμα, υποστήριξε πως γνωρίζει ότι μέλη της παράταξής του που ανήκουν στη Ν.Δ., δέχονται εκβιασμούς από το κόμμα για να ταχθούν στο πλευρό του κ. Νίκα. Είπε ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις στο ψηφοδέλτιό του στους νομούς και ανέφερε πως “το ΕΣΠΑ της Πελοποννήσου είναι από τα πιο δυναμικά και για το λόγο αυτό ο γ.γ. ΕΣΠΑ με ενημέρωσε ότι οι εξασφαλίσεις των πόρων από τα 35 εκ. ευρώ που ήταν το 2018, θα διπλασιαστούν σε 60 εκ. ευρώ για το 2019”.

Εκανε λόγο για δυναμική της “Μυθικής Πελοποννήσου” κι επανέλαβε το σχεδιασμό της Περιφέρειας, σύμφωνα με τον οποίο θα γίνουν δύο καμπ ΑμεΑ, στο Λουτράκι και στην Καλαμάτα. Ανέφερε ότι “η προσωπικότητα του κ. Νίκα χαρακτηρίζεται από πολιτικό διπολισμό. Αλλα έλεγε έξι μήνες πριν, άλλα έλεγε ένα και δύο χρόνια πριν και άλλα λέει τώρα” και κατέληξε πως “μόνη μας προσδοκία είναι οι πολίτες και όχι οι κομματικές δομές και κομματικοί αρχηγοί, γιατί είναι γνωστή η βλάβη που έχουν προξενήσει με τη συμπεριφορά τους στην ελληνική κοινωνία”.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

.aftodioikisi.gr/o

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here