Η Ε.Π.Σ Αρκαδίας, συγχαίρει όλες τις ομάδες…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          Η Ε.Π.Σ .Αρκαδίας με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-2018, συγχαίρει όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή τους, την αγωνιστικότητά τους, την προσπάθειά τους, τον αγώνα τους και την προσφορά τους σε μια περίοδο που ελπίζουμε να έκλεισε με θετικό πρόσημο για το αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά όλα τα παιδιά –μικρά και μεγάλα-για το εξαιρετικής ποιότητας θέαμα που μας προσέφεραν και τα μηνύματα που μετέδωσαν σε όλους μας στο ιδιαίτερο «ΦΙΝΑΛΕ» της περιόδου με τη διεξαγωγή του SUPER CUP (Γιορτή Αρκαδικού Ποδοσφαίρου) και του FINAL FOUR του παιδικού πρωταθλήματος.

Η συμμετοχή τους, το κέφι τους, το χαμόγελό τους και οι παρατηρήσεις τους, μας υποχρεώνουν του χρόνου να προσπαθήσουμε να προβάλουμε το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο στον υπέρτατο βαθμό.

Καθοριστικό ρόλο στην ομαλή έκβαση όλων των διοργανώσεων έπαιξε και η αρκαδική διαιτησία, στην οποία εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για τη συμβολή της στη διασφάλιση και την τήρηση ενός ομαλού κλίματος για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Αισθανόμαστε ακόμα την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αλλά και στην ομάδα του «Πανθυρεατικού» για την άψογη συνεργασία και τηλ εξαιρετική φιλοξενία που μας προσέφεραν.

Τέλος, θα αποτελούσε παράλειψη από μέρους μας να μην ευχαριστήσουμε για την εθελούσια προσφορά τους τόσο τον φίλο μας Γιάννη Ποντίκη, όσο και τους εξαίρετους γιατρούς και ανθρώπους, κύριο Μίχο Αναστάσιο και κύριο Αρβανίτη Παναγιώτη για την ευγενική τους κίνηση να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους τόσο στο SUPER

CUP όσο και στο FINAL FOUR.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο!

Για την  Ε.Ε.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                      Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΤ. ΤΣΑΓΓΟΥΡΗΣ                                                                         Κ.   ΖΙΩΤΗΣ

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here