Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ

0

Ανακοίνωση

Η  Ε.Π.Σ  Αρκαδίας έλαβε γνώση  της ανακοίνωσης  που υπογράφει  ο  Πρόεδρος  του ιστορικού ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ και που αναφέρεται σε όσα έγιναν  στον αγώνα της Κυριακής 11/04/2021 με την ομάδα του Μολαϊκού και αφορά  στον παρατηρητή αγώνα.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή την Παρασκευή 9/04/2021    ο παρατηρητής παρέλαβε από τα γραφεία της Ένωσης όλα τα παραστατικά-όπως γίνεται πάντα-ενώ η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της  ΕΠΟ, με τα νέα δεδομένα , μας  διαβιβάστηκε με e-mail το Σάββατο 10/04/2021 και ώρα 18:27. Επισημαίνουμε ότι τα γραφεία της Ε.Π.Σ Αρκαδίας ,λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών  αλλά και λόγω του ότι δεν διεξάγεται το πρωτάθλημα της Ένωσης ,είναι κλειστά  το Σαββατοκύριακο και ως εκ τούτου δεν κατέστη δυνατόν να ενημερωθεί ο παρατηρητής.

Εκφράζουμε  τη λύπη μας για την ένταση και τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν στο γήπεδο. Χρέος  αλλά και υποχρέωσή μας  διαχρονικά  είναι να είμαστε δίπλα σε κάθε Σωματείο, βοηθώντας  να λύνονται  τα οποιαδήποτε προβλήματα προκύπτουν  , πολύ δε περισσότερο σήμερα που όλοι μας  βιώνουμε  πρωτόγνωρες καταστάσεις. Πιστεύουμε πως  η συνεργασία μας με κάθε ομάδα ξεκινά από τον σεβασμό στο μεγάλο  αγώνα που δίνει  καθημερινά με τα τιτάνια προβλήματα που καλείται  να ξεπεράσει. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλα αυτά τα χρόνια που συνεργαζόμαστε σταθήκαμε αρωγοί  των προσπαθειών  σας προσφέροντας  πάντα πρόθυμα  τις όποιες υπηρεσίες μας.

Παράλληλα  δεν μπορούμε να μην εκφράσουμε την απορία μας ,γιατί ο αγαπητός Πρόεδρος δεν αναφέρει πουθενά ότι ο παρατηρητής  με το που έλαβε γνώση των νέων δεδομένων έτρεξε αμέσως  να αποκαταστήσει την παρεξήγηση και να λυθεί το θέμα.

Με την ελπίδα το ανωτέρω ατυχές  περιστατικό να είναι το τελευταίο  πρόβλημα που  θα αντιμετωπίσετε, σας διαβεβαιώνουμε ότι είμαστε πάντα δίπλα σας  και  ευχόμαστε καλή επιτυχία  στη  συνέχεια της υπέροχης προσπάθειάς σας.

Με εκτίμηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here