Η κοπή πίτας στο Δ.Σ, με την ευχή για “Εποικοδομητικές συζητήσεις & Συνεργασία για το καλό του τόπου μας”.

0

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Β.Κυνουρίας για το 2020..Ο πρόεδρος του Δ.Σ κ.Θ.Πλακοκέφαλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και ευχαρίστησε τους δύο ιερείς, για την παρουσία τους.

Ακολούθησαν οι ευχές του δημάρχου κ.Γιώργου Καμπύλη για καλή χρονιά με υγεία και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική και με εποικοδομητικές συζητήσεις.Επίσης ανέφερε ότι σε πολλά θέματα συμφωνούμε και σε κάποια διαφωνούμε,αλλά καλή διάθεση να υπάρχει και συνεργασία ,για το καλό του τόπου μας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Στην συνέχεια ο κ.Π.Μαντάς,ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους καθώς και στις οικογένειές τους και αυτή η χρονιά  να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Ακολούθως  ο κ.Β.Βεκιάρης ,ευχήθηκε να παίρνουμε σωστές αποφάσεις με ενότητα και ο κ.Β.Τετώρος ,να κάνουμε το καλύτερο για τους δημότες.

Το φλουρί της πίτας έτυχε στον αντιδήμαρχο κ.Γ.Σαμαρτζή,να του ευχηθούμε τα καλύτερα,σχετικά με τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει.

Επιμέλεια-Παρουσίαση-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Δείτε παρακάτω σχετικό video & photos

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here