Η κοπή πίτας της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ

0

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ε.Σ.Α.με.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.μεΑ Πελοποννήσου καθώς και η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας και στη συνέχεια η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, όπου έλαβαν μέρος σύνεδροι απ’ όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου.

Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ.Αλεξάνδρου, αιδεσιμότατος πατέρας Αριστείδης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος,  οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.Κων/να Νικολάκού, κ. Γιαννακούρας Ευάγγελος και ο κ. Τζεμπετζής Δημήτρης, ο εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Δ/ντη Αστυνομικής Δ/σης Πελοποννήσου, ο Αστυνομικός Δ/ντης κ. Παπάς Κων/νος, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κων/νος Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης κ. Κοσκινάς Δημήτρης, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Κατσίρης Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Μεθυδρίου κ. Βασίλης Αλεξάκης.

Ευχαριστούμε όλους τους παρευρισκόμενους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε Θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για τη στήριξη που δείχνει εμπράκτως στα ΑμεΑ Πελοποννήσου και για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την υλοποίηση δομών που θα εξυπηρετούν τα παιδιά με  αναπηρία.

Ευχαριστούμε θερμά όσους συνέβαλαν στην  πραγμάτωση αυτής της εκδήλωσης και ιδίως τον Δήμαρχο Τρίπολης για την κάλυψη μέρους των εξόδων της εκδήλωσης και τα «Ηχητικά Αλέμης- Γεωργακόπουλος» για τη συνεχή προσφορά και δωρεάν ηχητική  κάλυψη. Ευχαριστούμε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πελοποννήσου για την κάλυψη όλων των δράσεων της ΠΟΜΑμεΑ και την διάδοση του έργου της.

Η Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ εύχεται σε όλους μία καλή χρονιά με υγεία, ευημερία και ανάταση ψυχής καθώς χάριν αυτών μπορούμε να επιτύχουμε κάθε στόχο σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Επισυνάπτεται υλικό από την Ετήσια Γενική Συνέλευση και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Π.ΟΜ.Α.μεΑ.ΠΕΛ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here