Η κοπή πίτας του δήμου μας προς τους υπαλλήλους του

0

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, σε πολύ καλό κλίμα,η κοπή της πίτας για τους υπαλλήλους του δήμου μας, στο χώρο των εκδηλώσεων του δημοτικού Σχολείου της Μελιγούς.

Την εκδήλωση οργάνωσαν μέλη της δημοτικής αρχής, για να τιμήσουν όλους τους εργαζομένους του δήμου μας ,για την καλή συνεργασία και πολύτιμη προσφορά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης,οι αντιδήμαρχοι κ.κ Γ.Γαρδικιώτης,Ι.Καμπύλης,Γ.Σαμαρτζής και Δ.Κατσής, ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ.Μαρίνης Αγησίλαος,καθώς και πρόεδροι και μέλη των συμβουλίων  της τ/κ του δήμου μας.

Την κοπή της πίτας έκανε ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης.Στην συνέχεια ευχαρίστησε τους ιερείς και έδωσε ευχές  για μια καλή χρονιά με υγεία και καλή συνεργασία προς όλους,καθώς και την παρότρυνση, να μη διστάζουν να πάνε στο γραφείο του για οποιοδήποτε υπηρεσιακό πρόβλημα ή προσωπικό θέμα προκύψει…η “πόρτα του θα είναι ανοικτή για όλους”όπως δήλωσε.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Αρκαδίας κ.Μαρίνης Αγησίλαος ,ευχήθηκε με την σειρά του στους εργαζομένους, τονίζοντας πως ο σύλλογος θα είναι στο πλευρό τους και ο τυχερός από το φλουρί κερδίζει μια δωροεπιταγή από κατάστημα της Τρίπολης, ενώ ο δήμαρχος συμπλήρωσε,ότι οι τυχεροί θα είναι τρεις(3 φλουριά) και από τον δήμο  θα δοθούν ως δώρο, 2 ημέρες άδειας.

Ακολούθως προσφέρθηκε μπουφές …

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here