Η κοροϊδία απέναντι στους παραγωγούς εσπεριδοειδών της Αργολίδας…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η κοροϊδία απέναντι στους παραγωγούς εσπεριδοειδών της Αργολίδας που επλήγησαν από τον παγετό τον Ιανουάριου ξεπέρασε κάθε όριο.

Μέχρι σήμερα παρά τις υποσχέσεις των αρμοδίων Κυβερνητικών παραγόντων και των εκπροσώπων της Περιφερειακής Αρχής δεν έχει δοθεί ούτε ένα (1) ευρώ, παρότι τους είχαν διαβεβαιώσει ότι θα πληρωθούν προκαταβολή 300€/στρέμμα πριν από το Πάσχα.

Η πρωτοφανής αδιαφορία του κ.Νίκα και των συνεργατών του για το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα που αφορά τους παραγωγούς της Αργολίδας αποδεικνύει ότι ο κ.Περιφερειάρχης δεν διαθέτει ίχνος παρέμβασης και διεκδίκησης  για την επίλυση των προβλημάτων των αγροτών μας.

Οφείλει ο κ.Νίκας να καταλάβει επιτέλους ότι πρέπει να σταματήσει τις ψεύτικες υποσχέσεις και τις δημόσιες σχέσεις, μέσα από αποτυχημένες εκδηλώσεις εγκαινίων που προσβάλλουν το θεσμό της Αιρετής Περιφέρειας και να ασχοληθεί σοβαρά με τα καθήκοντα του που δεν είναι τίποτε άλλο από την υπεράσπιση των συμφερόντων των πολιτών τη Πελοποννήσου.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση του εμπαιγμού των Αργολιδέων αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό, η πολιτική συμπεριφορά του κ.Νίκα ξεπερνά τα όρια της προκλητικότητας και της ανικανότητας.

Η οργή και η αγανάκτηση των αγροτών από το συνεχή εμπαιγμό εκπροσώπων της Κυβέρνησης και της Περιφερειακής Αρχής μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στην εγκατάλειψη των καλλιεργειών, με δεδομένο ότι πολλοί παραγωγοί έχουν υποστεί βλάβη σχεδόν στο σύνολο του φυτικού τους κεφαλαίου.

Η άμεση καταβολή της προκαταβολής και η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την καταβολή του συνόλου των αποζημιώσεων αποτελεί μονόδρομο για την αποφυγή ανεξέλεγκτων καταστάσεων.

Αντώνης Λυμπέρης

Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Αργολίδας

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ