Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας χορηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Tae Kwon Do ITF Ιωάννας Κωστοπούλου στο Ρίμινι της Ιταλίας

0

Δελτίο Ενημέρωσης 28/03/2019

Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας χορηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Tae Kwon Do ITF Ιωάννας Κωστοπούλου στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Τα γραφεία Γενικού Τουρισμού της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε επισκέφτηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου 2019 η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Πολεμικών Τεχνών Τρίπολης Ιωάννα Κωστοπούλου, όπου και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε  κ. Νίκο Κουτσόγιωργα.

Η αθλήτρια εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον πρόεδρο προσωπικά, αλλά και προς όλους τους μετόχους, όσον αφορά στη χορηγία που παρέχουν στο Σύλλογό για τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TWD ITF που θα διεξαχθεί στο Ρίμινι της Ιταλίας την επόμενη εβδομάδα! Η αθλήτρια, εμφανώς ικανοποιημένη από την αναγνώριση των αθλητικών της προσπαθειών και τη στήριξη που δέχεται, υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο δυνατό για να πανηγυρίσουμε και άλλες μεγάλες επιτυχίες!

Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Δευτέρα 1 Απριλίου 2019 θα αναχωρήσει για το Ρίμινι της Ιταλίας όπου για 11η συνεχόμενη φορά θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα taekwon-do itf. Η κ. Κωστοπούλου κατά την επίσκεψή της στα γραφεία της ΚΤΕΛ δήλωσε τα εξής: “Θα ήθελα ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κ. Νίκο Κουτσόγιωργα προσωπικά και την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε για την ευγενική χορηγία. Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας στηρίζει την προσπάθεια μου αυτή μαζί με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την Toyota car option Τρίπολης ως χορηγοί μου στη συμμετοχή μου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τάεκβοντο ITF που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να γνωρίζει πως οι επιτυχίες του αναγνωρίζονται και πως έχει την οικονομική στήριξη των χορηγών του να επιδιώξει νέες. Με βαθιά ευγνωμοσύνη και μεγάλη αισιοδοξία σας υπόσχομαι πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και θα επιδιώξω ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα μας και τον τόπο μας. Εσείς, οι χορηγοί μου, δημιουργείτε το πρώτο κομμάτι του ονείρου. Το υπόλοιπο πρέπει να το δημιουργήσω εγώ στα τερέν. Και πάλι σας ευχαριστώ! Οι στόχοι για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι μετέχω σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες – σε τρία διαφορετικά αγωνίσματα – όπως κάθε φορά και αυτή την φορά θα βάλω τα δυνατά μου για να υψώσω την γαλανόλευκη στην κορυφή εκεί που της ανήκει.”

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε κ. Νίκος Κουτσόγιωργας δήλωσε τα εξής: Καταρχήν είναι τιμή μας να έχουμε μία Παγκόσμια Αθλήτρια και μπορώ να πω επιφανή σήμερα στα γραφεία της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας. Η   ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας νομίζω ως κοινωνικός φορέας στην Τρίπολη, υποστηρίζει τέτοιες δράσεις. Υποστηρίζει πάντοτε τον αθλητισμό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που συμμετέχουν σήμερα εγώ ως Πρόεδρος και οι Μέτοχοι της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε σε αυτή την κατεύθυνση και σε αυτή τη διαδικασία. Είμαστε πάντοτε μαζί σας κα. Κωστοπούλου. Σας εύχομαι από καρδιάς Καλή σας επιτυχία..!!!”

            Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής & Δημοσίων Σχέσεων της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here