Η Νέα Δημοκρατία ‘’κλείνει’’ το μάτι στον Παναγιώτη Μαντά

0

Με τον Νικήτα Κακλαμάνη συναντήθηκε ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Τρίπολης.Ο κ. Κακλαμάνης βρίσκεται στην Τρίπολη με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης ‘’ΝΕΑ ΤΡΙΠΟΛΗ’’ του Γιάννη Σμυρνιώτη ως επίσημος προσκεκλημένος.

Εκτός από τον δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα κκ Μανώλης Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος η οποία στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας με την παράταξη του εν ενεργεία δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτη Μαντά (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα) Γιώργος Λυτρίβης.

Παρόλο του υπερκομματικού χαρακτήρα της παράταξης Μαντά συνεχίζεται η στήριξη του νυν δημάρχου από αρκετά κόμματα μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η Νέα Δημοκρατία και αν όχι επίσημα, δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος μιας και στα ψηφοδέλτια Μαντά θα συμπεριλαμβάνεται ένα από τα ισχυρά ονόματα της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδίας όπως αυτό του Γιώργου Λυτρίβη και αρκετά άλλα μικρότερα σε ισχύ .

Γράφει ο Γιάννης Χασάπης  

arcadianews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here