Η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» στην τελετή των εγκαινίων της νέας πτέρυγας στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» εκπροσώπησαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κα.Ντίνα Νικολάκου και ο κ.Γιώργος Ρουμελιώτης στην τελετή των εγκαινίων της νέας πτέρυγας στο Δεκάζειο Γηροκομείο Τρίπολης.

Το πολύ σημαντικό αυτό έργο οφείλεται στην αγάπη και στην προσφορά του    αείμνηστου Γεωργίου Ν. Καρκαζή και στη σύζυγο του, εκτελέστρια της Διαθήκης του Δωρητού, κα.Ελένη Καρκαζή.

Αίσθηση προκάλεσαν τα ουσιαστικά και θερμά λόγια του Προέδρου του Δεκάζειου Γηροκομείου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, ο οποίος αναφέρθηκε στον μεγάλο Δωρητή και ευχαρίστησε την κα. Καρκαζή, επισημαίνοντας ότι οφείλουμε όλοι να προσφέρουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

Παράλληλα ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην πορεία του Ιδρύματος και στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται για τη συνεχιζόμενη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ηλικιωμένους ώστε να νιώθουν ότι διαβιούν σε ένα οικογενειακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η κα.Νικολάκου και ο κ.Ρουμελιώτης είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με την κα.Καρκαζή και να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την κορυφαία πράξη αλληλεγγύης του αείμνηστου συζύγου της καθώς και να συγχαρούν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη για το πολύ σημαντικό έργο που επιτελείται στο Δεκάζειο Γηροκομείο.

Οι εκπρόσωποι της «Νέας Πελοποννήσου» συνομίλησαν και συνεχάρησαν επίσης τους εργαζόμενους οι οποίοι δίνουν την ψυχή τους για την καλή λειτουργία του Ιδρύματος και στη συνέχεια επισκέφθηκαν τους θαλάμους όπου συνομίλησαν με τους διαβιούντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here