Η πλατεία του Άστρους έδρα του Δήμου επιτέλους παίρνει την εικόνα που της αξίζει!

0

Σήμερα στην κεντρική πλατεία της έδρας του δήμου το Άστρος, πραγματοποιούνται μετά από χρόνια  εργασίες καλλωπισμού, κλάδεμα και αφαίρεση των ξερών από τα δέντρα, γιατί ήταν πολύ επικίνδυνα για πτώση και δημιουργία ατυχήματος, καθώς φυτεύτηκαν και δύο δέντρα τίλια-φλαμουριές. Τις εργασίες συντόνιζαν ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κοινότητας Άστρους ,κ.κ Κ.Μπάρλας και Π.Μαντίκος ,καθώς επόπτευαν τις εργασίες ,ο δήμαρχος κ.Γ.Καμπύλης και ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Κατσής.

Αύριο θα συνεχιστούν οι εργασίες στην πλατεία όπως μας είπε ο πρόεδρος της τ/κ κ.Κ.Μπάρλας και θα ολοκληρωθούν με το πλύσιμο της πλατείας,

Όπως μας τόνισε , ο δήμαρχος βάζει την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας στις άμεσες προτεραιότητες στον δήμο μας  και ειδικά στο εξής, στην έδρα του δήμου μας, το Άστρος.

Εμείς προτείνουμε ακόμα για την πλατεία, άμεσα  το πλύσιμο όλων των τζαμιών των φωτιστικών , να τοποθετηθούν παγκάκια και κάδοι για τις γόπες των τσιγάρων, να εποπτεύεται το πότισμα και να οροθετηθεί ένα σημείο να παίζουν τα παιδιά ,με την εποπτεία των γονιών τους.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του προέδρου για τις επόμενες εργασίες και πλάνα από τις εργασίες

Επιμέλεια-ρεπορτάζ Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo kynouria

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here