Η «Πρωτοβουλία Αλλαγής» διοργάνωσε χθες μία ενδιαφέρουσα ειδική εκδήλωση ,για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

0

Χθες βράδυ ,η νέα δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία Αλλαγής» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον κ.Γ.Καμπύλη,διοργάνωσε  ειδική εκδήλωση για τον επαγγελματικό  προσανατολισμό των νέων της περιοχής.

Ο κ.Γ.Καμπύλης  άνοιξε την εκδήλωση με σύντομο χαιρετισμό,δήλωσε ότι η νέα γενιά του τόπου μας,θα είναι η πρώτη μας προτεραιότητα,ξεκινώντας σήμερα ,με αυτή την ειδική εκδήλωση για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην αίθουσα του Πνευματικού κέντρου του Ι.Ν Αποστόλου Παύλου,στο Άστρος και έτυχε ευρείας αποδοχής από γονείς και μαθητές.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν, να ρωτήσουν και να ενημερωθούν για τις συνθήκες απασχόλησης, ώστε να πάρουν τις σωστές κατευθύνσεις και αποφάσεις ως προς την εκπαιδευτική και την επαγγελματική τους διαδρομή.

Συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν, οι εξής θεματικές ενότητες:

  • Σύστημα πρόσβασης στην Γ’ βάθμια εκπαίδευση
  • Επιλογή σχολής
  • Παρουσίαση των σχολών ανά επιστημονικό πεδίο
  • Επαγγελματικά δικαιώματα αποφοίτων

Εναλλακτικές καριέρες

Κεντρικός εισηγητής ήταν ο κ. Αποστόλης Τζιανάκης, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συγγραφέας του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο 2019».

Μετά την ολοκλήρωση της εισήγησής του, ο κ. Τζιανάκης , απάντησε σε ερωτήματα και  απορίες του κοινού. Τέλος , ο κ.Γ.Καμπύλης ευχαρίστησε τον επίσημο εισηγητή και τον ιερέα κ.Γ.Αρφάνη για την παραχώρηση της αίθουσας,

Επιμέλεια-Παρουσίαση- Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo Kynouria -Κοιν.Σ.Επ

Χαιρετισμός κ.Γ.Καμπύλη

Στιγμιότυπα εκδήλωσης ,για τον επαγγελματικό προσανατολισμό

 

καθώς και όλους τους συμμετέχοντες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here