“Βάζοντας υψηλούς στόχους” η 1η προπόνηση του Πανθυρεατικού & με τους αναγκαίους κανόνες COVID – 19…

0
Με  χαμόγελα ,αισιοδοξία, αλλά και βάζοντας υψηλούς στόχους για την φετινή πορεία της ομάδας,ξεκίνησε σήμερα η 1η προπόνηση του Πανθυρεατικού.

Με τον Άρη Σαβούρδο που επέστρεψε ξανά στο τιμόνι της ηγεσίας του Πανθυρεατικού, η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε χαλαρά με τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν εργομετρικά τεστ και όλες οι ιατρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Όπως μας δήλωσε πρόσφατα ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ του Πανθυρεατικού κ.Πέτρος Σαβούρδος,η νέα διοίκηση  θα είναι συνεχώς στο πλευρό της ομάδας και θα κάνει το καλύτερο,ώστε η ιστορική ομάδα του Πανθυρεατικού να έχει την θέση που της αξίζει.

Πριν την έναρξη της προπόνησης,όλοι οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό προσωπικό, το προσωπικό της ομάδας και το προσωπικό της εγκατάστασης που εμπλέκεται στις προπονήσεις, θερμομετρήθηκαν  και αύριο έχει προγραμματιστεί να κάνουν  το τεστ PCR για την ανίχνευση του ιού COVID 19 ,από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ,που ξεκίνησε από σήμερα τα τεστ σε αθλητικά σωματεία του Δήμου μας.

Να ευχηθούμε και εμείς με την σειρά μας τα καλύτερα στην ομάδα μας….

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here