Η σημερινή ενημέρωση του Δημάρχου και της Διευθύντριας του Κ.Υ.Άστρους

0

Σήμερα Τρίτη του Πάσχα  πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη ενημέρωση στο δημαρχείο της Βόρειας Κυνουρίας,παρουσία του δημάρχου κ. Γιώργου Καμπύλη και της διευθύντριας του Κ.Υ. Άστρους κ. Πηγής Περδικάκη, όπου έγινε η ακόλουθη ενημέρωση:

Αρχικά ο κ. δήμαρχος έδωσε τις ευχές του για το Πάσχα, και συνεχάρη όλους όσους βοήθησαν στην νέα κοινωνική δομή και τους εργαζομένους  στην ” βοήθεια στο σπίτι”, στηρίζοντας οικογένειες  με τρόφιμα για το Πάσχα. που ήταν εκτός ΤΕΒΑ.

Οι ευπαθείς ομάδες και οι ηλικιωμένοι του δήμου μας, θα συνεχίσουν να επικοινωνούν για τις ανάγκες τους δηλαδή για τρόφιμα-φάρμακα, στα γνωστά τηλέφωνα: 2755361200 & 2755361213. 

Στην συνέχεια ενημέρωσε  για τους δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ , ότι έχουν πιστωθεί τα χρήματα και σε λίγες ημέρες , θα παραλάβουν τις προπληρωμένες  προπληρωμένες κάρτες .

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην λειτουργία της Λαϊκής αγοράς,που θα γίνει τις επόμενες Πέμπτες 23/4 & 30/4 και στην συνέχεια των απολυμάνσεων σε όλο τον δήμο.

Η κυρία Περδικάκη έδωσε και αυτή τις ευχές της και είπε ,ότι μετά την πρωτομαγιά θα ανοίξουν και τα αγροτικά ιατρεία.Επίσης μας παρότρυνε να τηρούμε τις αποστάσεις και να μην χαλαρώνουμε,ώστε  να έρθουμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα μας.

Στη συνέχεια, τέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα,σχετικά με  τον εορτασμό της Β Εθνοσυνέλευσης,για τα αδέσποτα,για τους Ρομά,για το ISO box που εγκρίθηκε από την περιφέρεια ,για να τοποθετηθεί έξω από το Κ.Υ Άστρους,για προληπτικό έλεγχο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 29/04/2020, στις 19:00, με ότι νεότερο υπάρχει.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις απαντήσεις του.δημάρχου κ.Καμπύλη και της κ.Περδικάκη ,στα παραπάνω ερωτήματα και τις άλλες ανακοινώσεις.

Επιμέλεια-Ρεπορτάζ για το astros-kynourianews.gr:Φώτης Τζιβελόπουλος-Team Promo

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here