Η Τελετή Ορκωμοσίας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (videos & photos)

0

Πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου κ. Γιώργου Καμπύλη, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στην κατάμεστη αίθουσα αίθουσα του Ιδρύματος «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη»

Τον Αγιασμό και την τελετή ορκωμοσίας έκανε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κύριος Θεόκλητος, όποιος ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια γόνιμη θητεία, παρουσία και των ιερέων της περιοχής.

Τίμησαν με την παρουσία τους ,οι νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι Αρκαδίας, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ Μ. Σκαντζός και Χ. Λαμπρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ.Γ. Τρούπης, ο πρόεδρος ΑμεΑ Αρκαδίας, οι αστυνομικοί διευθυντές, ο π/σ κ.Β .Γιαννακούρας ,οι πρώην δήμαρχοι μας  κ.κ Γ. Δαλιάνης και Ευ. Δαλιάνης, κ.α

Κατά τον χαιρετισμό τους οι κ.κ αντιπεριφερειάρχες, ευχήθηκαν καλή θητεία στην νέα δημοτικοί αρχή, και δήλωσαν πρόθυμοι για την συνέχεια της καλής συνεργασίας της περιφέρειας με τον δήμο.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Δ.Γκαύρος, ευχήθηκε για μία καλή συνεργασία για το νέο Δ.Σ, και δήλωσε ότι θα ψηφίζουν ότι είναι καλό για τον Δήμο μας, και όπου διαφωνούν θα αντιπροτείνουν.

Ο δήμαρχος κ. Γιώργος Καμπύλης κατά τον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που τον τιμήσαν με την παρουσία τους, καθώς και τους συνεργάτες του και όλους τους νεοεκλεγέντες ,και του πολίτες του Δήμου μας ,που τον τίμησαν για δεύτερη φορά με την ψήφο τους. Στόχος μας είπε, είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ένα δήμο ανθρώπινο και φιλικό για όλους ,με όραμα και σωστό σχεδιασμό και με σκληρή δουλεία από όλους μας.

Στο τέλος ο κ. Δήμαρχος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον αείμνηστο Γιώργο Κλεώπα στενό του συνεργάτη, καθώς απηύθυνε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του Περικλή Δικαίου, ο οποίος είχε διατελέσει για χρόνια δ/σ στον δήμο μας, και έφυγε  χθες πρόωρα από την ζωή.

Η θητεία της νέας δημοτικής αρχής ξεκινάει 1 Ιανουαρίου ου 2024 και ολοκληρώνεται το 2028.

Στο τέλος της τελετής ο Δήμαρχος ,οι δ/σ, οι πρόεδροι και τα τ/σ των Κοινοτήτων, δέχθηκαν ευχές για μια γόνιμη 5ετία με την  συνεργασία όλων. Ακολούθησε μπουφές στην συνέχεια για του παρευρισκόμενους.

Να ευχηθούμε και εμείς από το astros-kynourianews.gr σε όλους!  αυτή η 5ετία να είναι διαφορετική, με  συνεργασίες και γνώμονα το καλό του τόπου μας, με σωστό σχεδιασμό με αναπτυξιακά έργα ,στροφή σε νέες καινοτόμες ιδέες ,την στήριξη των νέων μας και κίνητρα για  την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην περιοχή.

Εμείς σαν τοπικός ιστότοπος , θέλοντας να συμβάλουμε θετικά στα κοινά, θα συνεχίσουμε την αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση σας, να προβάλουμε ότι θετικό γίνεται στον τόπο μας ,καθώς και αναδεικνύομε λάθη και παραλήψεις και προβλήματα της καθημερινότητας, με σκοπό να βοηθήσουμε στην γρηγορότερη επίλυσή τους.

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου, των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Σε μια ιδιαιτέρως φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργου Καμπύλη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, των Προέδρων και των Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, στο Ίδρυμα «Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη».

Η θητεία των δημοτικών και τοπικών αρχών ξεκινάει από την 1η Ιανουαρίου 2024 και λήγει την 31η Δεκεμβρίου 2028.

Την ορκωμοσία τέλεσε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία.

Στην τελετή ορκωμοσίας παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κ.κ. Εμμανουήλ Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ κ. Δημήτριος Καφαντάρης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Τρουπής, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κ. Νίκος Καραλής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας, επανεκλεγέντες και νεοεκλεγέντες Δήμαρχοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εφημέριοι και ιερείς Ενοριών του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων, σωματείων και φορέων του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

Σύντομους χαιρετισμούς με ευχές για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο απηύθυναν οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Εμμανουήλ Σκαντζός και Χρήστος Λαμπρόπουλος καθώς και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Νέα Βόρεια Κυνουρία κ. Δημήτριος Γκαύρος.

Ο επανεκλεγείς Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κατά την ομιλία του ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους στην τελετή ορκωμοσίας καθώς και όλους τους πολίτες που τους τίμησαν, για δεύτερη φορά με την ψήφο τους, και τους έδωσαν τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν το έργο τους αλλά και να προχωρήσουν στα νέα έργα που έχουν οραματιστεί για την πρόοδο του τόπου. Δήλωσε ότι ο στόχος της νέας δημοτικής αρχής είναι ξεκάθαρος…επιθυμούν να δημιουργήσουν έναν Δήμο ανθρώπινο, φιλικό που θα στέκεται κοντά στους πολίτες και στις ανάγκες του. Θα συνεχίσουν, το εποικοδομητικό τους έργο με το ίδιο αίσθημα μετριοπάθειας και κυρίως χωρίς αλαζονεία. Κάλεσε όλους τους Συμβούλους να θέσουν ως προτεραιότητα το κοινό συμφέρον, έχοντας στο μυαλό τους ότι μοναδικός αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου. Δεν παρέλειψε να κάνει μια σύντομη αναφορά στον αείμνηστο Αντιδήμαρχο Γεώργιο Κλεώπα καθώς και να μεταφέρει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Περικλή Δικαίου που έφυγε εκείνη την ημέρα από τη ζωή. Έκλεισε την ομιλία του με ένα απόσπασμα από τον πανηγυρικό λόγο του καθηγητή Ιστορίας Κωνσταντίνου Ράδου, όπου εκφωνήθηκε στις 14 Απριλίου 1900, κατά τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής πλάκας της Β΄ Εν Άστρει Εθνικής Συνελεύσεως, που τοποθετήθηκε στον Ιερό Χώρο από την Ιστορική και Εθνολογική Εταιρεία της Ελλάδος, ευχόμενος «στην ανατολή της νέας Δημοτικής Περιόδου και της νέας χρονιάς οφείλουμε όλοι να είμαστε αισιόδοξοι και να αναλάβουμε την ατομική ευθύνη που μας αναλογεί για την πρόοδο του τόπου μας και της χώρας μας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ