Θέλετε να συμμετέχετε στο σχεδιασμό μιας νέας αναγεννητικής κοινωνίας στον τόπο μας;

0

Μια εξαιρετική πρόταση συμμετοχής στο σχεδιασμό μιας νέας αναγεννητικής κοινωνίας στον τόπο μας…

Το “Meraki People” συνδέει
Επιχειρήσεις + Φύση Εικονική & Φυσική Πραγματικότητα
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ EΥΕΞΙΑ & ΥΓΕΙΑ BΙΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν μόνο ΟΤΑΝ ΔΟΥΝ. Εμείς ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ γιαυτό μπορούμε να ΔΟΥΜΕ. ΤΟ “Meraki People” είναι η ΠΙΛΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ που γεφυρώνει τους δύο για το καλό ΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΠΛΑΝΗΤΗ

Διοικούντες, Επιχειρηματίες, Πανεπιστημιακοί Καθηγητές & Φοιτητές, Ερευνητές, ΜΚΟ, Επαγγελματίες και Ειδικοί Τεχνολογίας, ESG Σύμβουλοι Επενδύσεων, επαγγελματίες Υγείας, και αθλητές πληρώνουν για να αποκτήσουν ΕΜΠΡΑΚΤΗ εμπειρία στο πως φτειάχνετε μια αναγεννητική κοινότητα και να φέρουν την γνώση στο δικό τους τόπο! Χρησιμοποιούν την συλλογική ευφυία για να δημιουργήσουν ένα ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με γνώμονα την ΥΓΕΙΑ την δική τους και του ΠΛΑΝΗΤΗ. Είναι εκείνοι που ενεργοποιούνται για να βρούν ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ για μια ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ κοινωνία.

Το παλιό Δημοτικό Σχολείο γίνεται η πρώτη ΚΥΨΕΛΗ Βιο-οικονομίας. Παραγωγή μηδενικών αποβλήτων με ανανεώσιμες α΄ύλες όπως τα μανιτάρια, ένα εργαστήριο Βιολογίας και ένα κατασκευαστικό εργαστήριο υψηλής ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ όπου επισκέπτες και κάτοικοι συνδημιουργούν ΛΥΣΕΙΣ «που δίνουν πίσω στην ΓΗ»

Επιστήμη, Επιχειρηματικότητα και Παράδοση συνδημιουργούν μια καινούργια Κοινωνική Ευημερία και είναι οι κύριοι συντελεστές της προσπάθειας σε ΦΥΣΙΚΟ αλλά και ΕΙΚΟΝΙΚΟ περιβάλλον για ένα καλύτερο αύριο.

Μηδενικά απόβλητα, κλιματική αλλαγή και ιδιαίτερα θέσεις εργασίας είναι προβλήματα που ζητούν ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ. Μπορούμε να το πετύχουμε ΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ! Αρχίζοντας από εδώ που είμαστε, ΤΟ χρησιμοποιώντας αυτά που έχουμε και εφαρμόζοντας την πλέον δημιουργική λύση!

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

Aυτο είναι ΑΝΑΓΕΝΝΗΤΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!
Αγρότες, Ντόπιοι (κοινωνία πολιτών) Πανεπιστήμια, Πολυτεχνία και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όλοι να φτιάξουμε τον ΠΛΑΝΗΤΗ με ωφελος την Υγεια μας και την ΥΓΕΙΑ της περιοχής μας

Η ιστορία του εδάφους

Στο Περιβόλι καλλιεργούμε με γνώμονα τη δημιουργία υγιούς εδάφους… Μάθετε γιατί! #soil #soilhealth #regenerativefarming #sustainableagriculture #permaculture #perivolistivari

Δημοσιεύτηκε από Το Περιβόλι στη Βάρη στις Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Δείτε παρακάτω δημοσιεύσεις με όλα τα νέα για το “The Meraki People” για την τοπική ανάπτυξη…Μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια στο “Κουτρί”στον Αγιάννη.

Θέλετε και εσείς να συμμετέχετε?

Επικοινωνία: crisgar@otenet.gr

Χριστιάνα Δ. Γαρδικιώτη (ΜΒΑ)

τηλ: 6999171819

Ξεκινούν οι δράσεις από το “ΜΕΡΑΚΙ”με την υποδοχή του 4ου συστήματος προσκόπων Νέας Σμύρνης στον Αγιάννη!

Χριστιάνα Γαρδικιώτη, Η Ιδρύτρια Του “The Meraki People” Μιλά Για Τις Αναγεννητικές Κοινωνίες

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική δράση από το «Μeraki People» υποδοχής του 4ου συστήματος προσκόπων Νέας Σμύρνης στον Αγιάννη!

8o Συνέδριο για την βιώσιμη ανάπτυξη-Επίσκεψη αντιπροσωπείας στον δήμο μας!

To “Meraki People” κατέκτησε την 3η θέση! στον Διαγωνισμό Climate Lunchpad,στην Κύπρο

Ξεκίνησε με θετικά βήματα ,η υλοποίηση με τις πρώτες καινοτόμες ιδέες της ΜΠΛΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, για την ΟΡΓΑΝΙΚΗ ανάπτυξη της περιοχής,από την ομάδα«The Meraki People»(photos & videos)

Εδώ όλα τα νέα για το “The Meraki People” για την τοπική ανάπτυξη…

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here