Θερμά Συγχαρητήρια του Δημάρχου,στο Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους για την παράσταση “Μήδεια”

0

Έντονες είναι οι εκδηλώσεις ικανοποίησης των συνδημοτών μας που απόλαυσαν τις 2 παραστάσεις της Μήδειας του Μποστ, ενώ καθημερινά αυξάνονται τα αιτήματα του κοινού για επανάληψη των παραστάσεων.

Εχθές το μεσημέρι ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κύριος Παναγιώτης Μαντάς με προσωπική του επιστολή προς τον Σκηνοθέτη και ταυτόχρονη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια προς το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Συνημμένα:

  1. Η επιστολή του Δημάρχου όπως αναρτήθηκε
  2. Φωτογραφία από την παράσταση

Θερμά Συγχαρητήρια στο Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους για την παράσταση “Μήδεια”

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω προσωπικά τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εξαιρετική παράσταση «Μήδεια», που πραγματοποιήθηκε στις 6 & 7 Ιουλίου 2018 στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Άστρους, από το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους σε σκηνοθεσία Κώστα Ν. Φαρμασώνη.

Η παράσταση ξεχώρισε για την άρτια οργάνωση, την εξαιρετική ερμηνεία των συμμετεχόντων που πήραν μέρος, τόσο στους πρωταγωνιστικούς όσο και στους δευτερεύοντες ρόλους και φυσικά για την εντυπωσιακή σκηνική παρουσίαση και σκηνοθεσία. Ήταν μία παράσταση προσεγμένη και εστιασμένη ακόμα και στην παραμικρή της λεπτομέρεια και το τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τη μεγάλη και κοπιαστική προσπάθεια που προηγήθηκε ενώ συγχρόνως ανέδειξε τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε το όλο εγχείρημα από όλους τους εμπλεκόμενους.

Η δράση σας αυτή εμπλουτίζει δημιουργικά τα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου και αποτελεί έμπνευση και πρόκληση για όλους μας ώστε να πασχίζουμε για ποιότητα σε κάθε έκφραση πολιτισμού.

Τέλος, η παρουσία και δραστηριοποίηση ενός τόσο σημαντικού σκηνοθέτη στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας αποτελεί μεγάλη τιμή για εμάς και αξιώνεται αναγνώρισης σε πανελλήνιο επίπεδο!

Θεωρείται δεδομένο ότι η επιτυχία των παραστάσεων του Θεατρικού Εργαστηρίου Άστρους δεν είναι μόνο αποτέλεσμα πολύχρονης προσπάθειας και μόχθου, αποδεικνύοντας περίτρανα τη θέληση και τις υψηλές ικανότητες της ερασιτεχνικής σας ομάδας, αλλά και δημιούργημα του ίδιου του σκηνοθέτη κυρίου Κώστα Φαρμασώνη. Είναι άλλωστε γεγονός πως η σκληρή δουλειά και η υπεύθυνη προσπάθεια πάντα οδηγούν σε λαμπρά αποτελέσματα και λειτουργούν ως θετικό παράδειγμα για όλους!

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας συγχαίρω θερμά!

Με εκτίμηση,

Ο  Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

Παναγιώτης Κ. Μαντάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here