Θερμή συνάντηση είχαν τα Μέλη του Συλλόγου Φίλων Κ.Υ Άστρους ,με τον Περιφερειάρχη κ.Πέτρο Τατούλη…και έφυγαν με την υπόσχεση από μέρους του,αναβάθμισης του Κ.Υ

0

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί χρηματοδότησης των Κέντρων Υγείας, ο Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους, απευθύνθηκε στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη ώστε να ενημερωθεί, αλλά και να ενημερώσει για τις δράσεις του.

Ο κ. Τατούλης ανταποκρίθηκε άμεσα και το απόγευμα της Τετάρτης, μας υποδέχτηκε στα γραφεία της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Με μεγάλη μας χαρά, μας γνωστοποίησε, ότι η χρηματοδότηση για τις εργασίες στο κτίριο του Κέντρου Υγείας, οδεύει σε καλό δρόμο, έχοντας ήδη ενταχθεί στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Επιπλέον, μας τόνισε και μας ζητήθηκε να πραγματοποιήσουμε καταγραφή υλικοτεχνικού εξοπλισμού στον οποίον υστερούμε ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες να καλυφθούν οι ανάγκες μας μέσω προγραμμάτων.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη για εμάς ήταν η διαβεβαίωση ότι το Κέντρο Υγείας μας, θα ενισχυθεί με ένα ακόμα ασθενοφόρο, από αυτά που θα παραλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, κάνοντας τον στόλο μας πιο σύγχρονο και ευέλικτο.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν, εκτός των μελών του Συλλόγου μας, η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κα. Πηγή Περδικάκη, ο αντιδήμαρχος κ. Πέτρος Σαβούρδος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελιγούς κ. Κωνσταντίνος Καμπύλης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here