Θερμή υποδοχή στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη επιφύλαξαν τα μέλη της ομάδας του ΠΑΟ Καλού Νερού & Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων…

0

Ιδιαίτερη υποδοχή επιφύλαξαν στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη τα μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Καλού Νερού το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 κατά τον ετήσιο χορό τους, όπου έγινε ειδική αναφορά στην προσπάθεια της Περιφερειακής αρχής η ομάδα να παίζει σε δικό της γήπεδο.

«Εύχομαι να ανέβει η ομάδα κατηγορία. Η προσπάθεια μας είναι στη νέα αγωνιστική περίοδο να παίζει η ομάδα στο δικό της γήπεδο. Η Περιφερειακή αρχή, στο πλαίσιο της πολιτικής της επιλογής για την αναβάθμιση των χώρων αθλητισμού σε όλη την Περιφέρεια, ετοιμάζει την μελέτη και την έγκριση της πιστώσεως, προκειμένου να αποκαταστήσουμε την ασφάλεια του γηπέδου. Εύχομαι υγεία και χαρά σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους παράγοντες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

 

Πέτρος Τατούλης «Ικανοποιούμε αίτημα χρόνων για τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Κατσαρού»

Το έργο της αποκατάστασης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων στην Τοπική Κοινότητα Κατσαρού της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας πρόταξε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Κατσαρού το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019.

«Έχουμε αναλάβει την ευθύνη να ικανοποιήσουμε το χρόνιο αυτό αίτημα των κατοίκων του Κατσαρού για άμεσες παρεμβάσεις στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι «είναι ένα έργο που έχει προϋπολογισμό 330.000 ευρώ. Καταλαβαίνετε πώς δεν είναι μία εύκολη διαδικασία, αλλά είμαι πεπεισμένος όμως ότι πολύ σύντομα θα βρεθεί ο τρόπος για να αντιμετωπίσουμε ένα πρόβλημα που μένει σε εκκρεμότητα εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε επίσης στην πλειοψηφία των έργων που εκτελούνται στο Δήμο Οιχαλίας και τα οποία φέρουν τη σφραγίδα της Περιφέρειας. «Το είπε και ο κύριος Δήμαρχος, αλλά θα ήθελα με ιδιαίτερο τρόπο να το τονίσω, διότι η συνεργασία που υπάρχει και ο τρόπος που λειτουργεί η Περιφέρεια εξασφαλίζει όλους τους αναγκαίους πόρους για να γίνονται όλα αυτά τα απαραίτητα έργα και στο επίπεδο της οδοποιίας και στο επίπεδο των αναπλάσεων και στο επίπεδο μικρών και μεγάλων έργων από την μία πλευρά έως την άλλη του Δήμου».

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here