Ιστορικό Χορόδραμα “Η Άλωση της Τριπολιτσάς – Έτσι ξεκίνησαν όλα” Έκκληση του Δημάρχου 

0
 

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων του Δήμου Τρίπολης, για την Άλωση της Τριπολιτσάς, το Σάββατο (25/9/2021), στις 8:30 μμ, θα παρουσιαστεί στην Πλατεία Άρεως, το Ιστορικό Χορόδραμα “Η Άλωση της Τριπολιτσάς – Έτσι ξεκίνησαν όλα”.

Xορογραφία – Σκηνοθεσία: Άρτεμις Ιγνατίου
Μουσική: Γιώργος Βούκανος
Κείμενα: Έφη Παναγοπούλου
Βίντεο: Γιώργος Δελλής
Ερμηνεύουν: Ρένος Χαραλαμπίδης, Χρύσα Ρώμα
Παίζουν: Βασιλική Τσαντίλα, Κωνσταντίνος Σκιντζής, Γιώργος Ηλιόπουλος
Αφήγηση: Αντωνία Μπαντούνα
Τραγούδι: Άντα Αθανασοπούλου
Φιλική συμμετοχή: Κώστας Μακεδόνας

Συμμετέχει η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης (Διεύθυνση Χριστίνα Αθανασοπούλου), η Θεατρική Ομάδα Τρίπολης, η Melody Chamber Orchestra, ο Μορφωτικός Όμιλος Ι.Π. Μεσολογγίου «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» και τα χορευτικά συγκροτήματα του δήμου Λύκειο Ελληνίδων Τριπόλεως, Χορευτικός Όμιλος Τρίπολης, Κέντρο Ελληνικού Χορού, Αρκαδιανή, Μωραΐτες, Αρκάδων Δρώμενα και ο Χορευτικός Σύλλογος «Τεγέα».

Λαμπαδηφορία με τη «φλόγα της Επανάστασης» θα γίνει από το 1ο & 3ο Σύστημα Πρόσκοπων Τρίπολης.

live μέσα από το facebook

Έκκληση του Δημάρχου Τρίπολης 

Έκκληση του Δημάρχου Τρίπολης
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, απευθύνει έκκληση προς όλους τους πολίτες που θα παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία την επετειακή παρέλαση για την Άλωση της Τριπολιτσάς, όπως τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

Τα μέτρα αυτά είναι η τήρηση αποστάσεων για την αποφυγή συνωστισμού και η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί, με την πρέπουσα λαμπρότητα και επισημότητα, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:45 π.μ., στην οδό Τάσου Σεχιώτη, με την παρουσία της ΑΕ Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Έκκληση του Δημάρχου Τρίπολης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here