Κάλιο αργά…

4

Επιτέλους μπήκαν οι πινακίδες στο Άστρος στις εισόδους και εξόδους της έδρας του δήμου μας!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η φωτογραφία της  ημέρας !! ,μετά από τόσα χρόνια μπήκαν επιτέλους οι πινακίδες στο Άστρος, καθώς και στους υπόλοιπους  προορισμούς της περιοχής…Mε το ερώτημα όμως που προκύπτει,γιατί δεν αναγράφονται και οι χιλιομετρικές αποστάσεις αφού υπάρχει το περιθώριο;Καθώς ανύπαρκτες ταμπέλες για το Κ.Υ Άστρους,Μουσείο και Β Εθνοσυνέλευση!!…

Καθώς, ακόμη σας ενημερώνουμε,ότι πριν από 3 μήνες περίπου και ύστερα από σχετικό πρόγραμμα, τοποθετήθηκαν επίσης ταμπέλες ανάδειξης  των σημείων που υπάρχουν αρχαιολογικοί χώροι, όπως το Θεματικό πάρκο ελιάς, το Μουσεία κ.α για τους επισκέπτες της περιοχής, σε όλα τα  δημοτικά διαμερίσματα.

Αναμένεται το τουριστικά περίπτερο,στην είσοδο της β.Κυνουρίας στο Ξηροπήγαδο,που θα περιέχει εκτός των άλλων πληροφοριών για το δήμο Β.Κυνουρίας και ταμπλό με ηλεκτρονικές εφαρμογές των  σημείων τουριστικού ενδιαφέροντος, για τους επισκέπτες της περιοχής μας.

Το επόμενο άμεσο βήμα που θα πρέπει να γίνει,είναι τα  έργα ανάπλασης και φωτισμού των εισόδων του Άστρους έδρα του δήμου,καθώς και στην συνέχεια στα  υπόλοιπα χωριά του δήμου μας σε συνεργασία με την Περιφέρεια…Ζωντανό παράδειγμα η Ν.Κυνουρία…

Επιμέλεια -Παρουσίαση-Ρεπορτάζ: Φώτης Τζιβελόπουλος & Tem Promo Kynouria-Κοιν.Σ.Επ

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. “Μπορούμε να το κάνουμε , άμα θέλουμε”.

  Ας ανοίξουμε τα μάτια μας σαν υπεύθυνοι πολίτες για να προστατέψουμε τις πινακίδες των δρόμων μας ,από τους «επαρχιώτες » φίλους μας που θέλουν να «αυτοπυροβολούνται » , όπως κάνουν οι πολίτες στα σύγχρονα κράτη και επιβλέπουν για την σωστή εφαρμογή των νόμων.

  Ο εθελοντισμός, το Προσχέδιο Πιλοτικό πρόγραμμα «Βάψαμε δύο πινακίδες σήμερα»
  https://www.astros-kynourianews.gr/%ce%bf-%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%bb%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%cf%87%ce%ad%ce%b4%ce%b9%ce%bf-%cf%80%ce%b9%ce%bb%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c/

 2. Καλή δουλειά , αλλά μπορούμε καλύτερα.

  Όλη η Ελλάδα γνωρίζει το Άστρος από την Β´ Εθνική Συνέλευση των Ελλήνων , εμείς δεν θέλουμε να διακρίνουμε τον “Ιερό Χώρο”. Ηθελημένα η άθελα κρύβουμε από όλους τον “Ιερό Χώρο” “που είναι εδώ” , τρομάρα μας τόσο καταλαβαίνουμε. Πολύ σωστά βάλλαμε πινακίδες για το Πάρκο Ελιάς και την Λουκού, μήπως θα ήταν λογικό να βάλλουμε και μία πινακίδα στη είσοδο της πόλης μας για το “Ιερό Χώρο” της Β´ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων , της Σχολής Καρυτσιώτη και του Αρχαιολογικού Μουσείου Άστρους;; Οι αρμόδιοι από στενοκεφαλιά, ανικανότητα η “επαρχιωτισμό” το “ξέχασαν” , τόσο καταλαβαίνουν τι πρέπει να διακρίνουμε. Εκλογές έρχονται σύντομα , τώρα γρήγορα διορθώνονται τα λάθη άμα τα δείξουμε στους αρμοδίους , οι πολίτες έχουν τον λόγο, εμείς θα το θυμίζουμε σε όλους όταν βρίσκουμε την ευκαιρία , δεν ξεχνούμε τίποτα.

 3. Σχόλιο στο fb

  Takis Leontidis Μεγαλύτερης ακόμα σημασίας θα ήταν στην διασταυρωση του δρόμου Άργους-Λεωνιδίου και Παραλίου Μεσογείου Άστρους να μπουνε οι ειδικές κολώνες φωτισμού για διασταυρώσεις γιατί μονο από τύχη δεν έχουμε μεχρι τωρα θύματα. Ακόμα και σε μας που ζουμε στην περιοχή ειναι δυσκολος ο εντοπισμός της διασταυρωσης το βράδυ και η κατάσταση έγινε πιο επικίνδυνη από τότε που έσβησαν τα φωτα της Ένωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here