Κέντρο Πληροφόρησης Λεωνιδίου: Ενημέρωση για φυτά που απειλούνται με εξαφάνιση…

0

Ενημερωτική συνάντηση για φυτά της νότιας και ανατολικής Πελοποννήσου που απειλούνται θα πραγματοποιηθεί στοΛεωνίδιο Αρκαδίας. Διοργανωτές της δράσης, την οποία στηρίζει η Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Νότιας Πελοποννήσου, είναι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πληροφόρησης Λεωνιδίου, στις 17 Μαίου 2024, στις 10 το πρωί. Στη διάρκειά της θα γίνει συζήτηση για δύο σπάνια και απειλούμενα φυτά της ευρύτερης περιοχής που βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, τα Centaurea Leonidia και Stachys virgata.

Λεωνίδιο: Ενημέρωση για φυτά που απειλούνται με εξαφάνιση

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και στο προσωπικό της Μονάδας Διαχείρισης, όπως επίσης και σε συλλογικότητες και επαγγελματίες της περιοχής, που ασχολούνται με την πρωτογενή παραγωγή και με τον τουρισμό.

Το εν λόγω έργο, υλοποιείται στο πλαίσιο προκήρυξης η οποία και χρηματοδοτείται απ’ τον ΟΦΥΠΕΚΑ, με φορέα υλοποίησης το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας και φορέα υποδοχής το ΕΚΠΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ