Καθαρισμός κεντρικού δρόμου της Σίταινας …περιμένουμε την Περιφέρεια επιτέλους να δει το πρόβλημα!

0

Καθαρισμός κεντρικού δρόμου από τον Άγιο Γεώργιο έως το εξωκλήσι της Παναγίας!!!Ξεκίνησε ο καθαρισμός των Ρείθρων που προστατεύουν τον δρόμο από πλημμυρικά φαινόμενα.

Χρειάζεται πολύ προσπάθεια μιας και όλο το κομμάτι του κεντρικού δρόμου έχει πάρα πολλά χρόνια να καθαριστεί με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές πέτρες χώματα κλαδιά τα οποία έχουν συσσωρευτεί με την πάροδο όλων αυτών των χρόνων.

Και δεν απευθύνομαι στον Δήμο Βορειας Κυνουρίας και στην νέα Δημοτική Αρχή που κάνει ότι μπορεί για να λύσει τα προβλήματα τόσων και τόσων χρόνων και φυσικά ούτε στον εαυτό μου,αλλά στην Περιφέρεια Πελοποννήσου που πρέπει επιτέλους να δει το πρόβλημα και να κινητοποιηθεί

.Ο καθαρισμός των ρείθρων και των φρεατίων των δρόμων προστατεύει τους ίδιους τους δρόμους από καταστροφές που δημιουργούνται από ακραία καιρικά φαινόμενα.Αν δεν κάνουμε τα αυτονόητα κάποια στιγμή θα γίνει η ζημιά και ύστερα θα ψάχνουμε τι έφταιξε και πως έγινε αυτό θα χρειάζονται χρήματα πολλά για την αποκατάσταση των ζημιών χρήματα που θα μπορούσαν κάλλιστα να δοθούν για την αποκατάσταση όλου του οδικού δικτύου και όχι ενός συγκεκριμένου σημείου που η αβλεψία και η αδιαφορία έχει οδηγήσει στην καταστροφή του.Και μετά θα μας φταίει ο κακός μας ο καιρός και όχι τα λάθη και η αδιαφορία.

Εχουμε μάθει σαν Ελλάδα να τρέχουμε ύστερα απο το γεγονός και όχι πριν γίνει αυτό. Εχουμε μάθει σαν Ελλάδα σιγά μην γίνει και όχι να φροντίζουμε να προλαμβάνουμε κάτι να μην γίνει.Ας το ακούσουν οι ποιό πάνω γιατί εμείς οι ποιο κάτω το φωνάζουμε.

Εγώ θα συνεχίσω να το φωνάζω όσο βρίσκομαι στην θέση στην οποία βρίσκομαι και ευτυχώς η Δημοτική Αρχή με ακούει,καιρός είναι να με ακούσουν και οι ποιο πάνω της Περιφέρειας εξάλλου τους το έχω πει και θα τους το λέω σε κάθε ευκαιρία που θα μου δίνεται.

Τελειώνω με το προσέχουμε που λέει ο λαός για να έχουμε!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

Πετρος Αλοιμονος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here