Καλώ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να συνυπογράψουμε τροπολογία για φορολόγηση του διαδικτυακού στοιχηματισμού…

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αθήνα, 11 Ιουλίου 2018

Συνέντευξη στο «ΣΚΑΪ»:«Καλώ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να συνυπογράψουμε τροπολογία για φορολόγηση του διαδικτυακού στοιχηματισμού:θα συγκεντρωθούν 300εκ.ευρώ για πρόσληψη γιατρών-νοσηλευτών»

Βασικά σημεία συνέντευξης στην εκπομπή «Σήμερα» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» (Δ.Οικονόμου – Μ.Αναστασοπούλου):
• Οι εκλογές για εμάς είναι καλοδεχούμενες, και φαίνεται πως θα γίνουν το Μάιο του 2019. Στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως θα «σωθούν» αν κάνουν 3-4 εκλογές ταυτόχρονα – ας τις κάνουν για να το δούμε. Είναι πάντως φανερό πως η πόλωση – και από τη ΝΔ και από τον ΣΥΡΙΖΑ – έχει στόχο εμάς. Εξάλλου, η σωστή δεξιά συγκυβέρνηση θα είναι ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, κι εμείς δεν θα σας χαλάσουμε το χατήρι, θα είμαστε η αξιωματική αντιπολίτευση..
• Τις τελευταίες ημέρες γίνεται πολλή συζήτηση σχετικά με το πού θα βρεθούν τα χρήματα για να μην περικοπούν οι συντάξεις. Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά και απέρχεται, και η ΝΔ ετοιμάζεται να κυβερνήσει, θέλω να καταθέσω μία απλή πρόταση – και επίκαιρη, λόγω του μουντιάλ: υπάρχει ο διαδικτυακός τζόγος, που τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί. Σύμφωνα και με σχετική αρθρογραφία – για παράδειγμα το άρθρο του κ.Χρυσικόπουλου στο “Capital” – οι εταιρίες διαδικτυακού στοιχηματισμού δηλώνουν οι ίδιες πόσα κερδίζουν.
• Ο διαδικτυακός στοιχηματισμός λειτουργεί εδώ και επτά χρόνια τώρα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, θα μπορούσε να αποφέρει στο κράτος περίπου 300 εκ.ευρώ. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε μία τροπολογία όλοι μαζί για να φορολογήσουμε το διαδικτυακό στοίχημα – αυτούς τους 5-6 “φίλους” – και να φέρουμε 300 εκ.ευρώ στα δημόσια ταμεία. Και αφού το ζήτημα των συντάξεων θα λυθεί, απ’ό,τι λένε με σιγουριά από την Κυβέρνηση, να αξιοποιηθούν αυτά τα 300 εκ.ευρώ στην υγεία, για την πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here