Κατάλυση της “ισονομίας” στην ίδια πλατεία !!!

0

Tο Δημοτικό Συμβούλιό του Δήμου Β. Κυνουριας απεφάσισε να καλέσει τους αντιπροσώπους των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΟΝΟ …όχι των ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ και ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ και να αποφασίσει τι θα γίνει στην πλατεία με τις ομιλίες και τα ΠΑΝΩ. Μόλις έμαθα ότι τουλάχιστον αφίσα ΠΡΕΠΕΙ να βάλω όχι στην Κεντρική ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ αλλά σε μια άλλη πλήρως απομεμακρυσμένη από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ γιατι αυθαίρετα το Δ.Σ. έκανε τον διαχωρισμό μεταξύ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ και ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ με το σκεπτικό οτι είναι πάρα πολλοί οι υποψήφιοι και θα δημιουργηθεί πρόβλημα! Αντέδρασα και δυσφόρησα γιατί σίγουρα ποτέ στην ζωή μου δεν επέτρεψα να με μεταχειρίζονται σαν Παιδί Κατώτερου ΘΕΟΥ! Πρώτη και έντονη σκέψη μου καρφώθηκε: Στην Β’ Εθνοσυνέλευση του Αστρους δεν εξασφαλίστηκε η “ισονομία” των πολιτών? Βλέπετε ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ να αναρτήσω την αφίσα μου για να το ανακοινώσω στους συμπολίτες μου ότι κατεβαίνω και σαν ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με την ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ της Κας Λυμπεροπούλου Δήμητρας και σαν Υποψήφια Ευρωβουλευτής με το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας με Πρόεδρο τον Κο Βάκη Τσιομπανίδη…

Και δεν έφτανε αυτό είδα ότι άλλα κόμματα συγκεκριμένα το ΚΚΕ  που δεν τηρούν τον απαγορευτικό για μένα κανόνα που ψηφίστηκε από το Δ.Σ.  να μην  τους έχει ζητηθεί να τα βγάλουν από τους θεσπίζοντας τους κανόνες και ΝΟΜΟΥΣ! (επισυνάψεις)

Δεύτερη σκέψη: Στο τόπο που κατοχυρώθηκε το δικαίωμα του κάθε πολίτη να ειναι ΙΣΟΣ εναντι του ΝΟΜΟΥ …ΕΝ ΑΣΤΡΕΙ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ στην Β ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ καταλύεται απο το Δ.Σ. του ίδιου τόπου αυτές τις εκλογές !!! ΕΥΓΕ τι να πεί κανείς?

Τα συμπεράσματα δικά σας. Κρατήστε τα  ανεξίτηλα στο μυαλό και στην καρδιά σας τουλάχιστον μέχρι την ώρα της κάλπης

Η Χριστιάνα Γαρδικιώτη στο Ευρωκοινοβούλιο με το ΑΚΚΕΛ & Με την «Πράσινη Πελοπόννησο»

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here