Καταγγελίες δικαιούχων επιδομάτων: Ασθενείας-Μητρότητας-Ατυχημάτων- Εξόδων κηδείας και Δώρου Χριστουγέννων.

0

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Καταγγελίες δικαιούχων επιδομάτων: Ασθενείας-Μητρότητας-Ατυχημάτων- Εξόδων κηδείας και Δώρου Χριστουγέννων.

Σήμερα το πρωί από δικαιούχους διαφόρων επιδομάτων και του δώρου των Χριστουγέννων η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αρκαδίας έγινε δέκτης πολλών καταγγελιών για την ανεξήγητη μέχρι ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη να παρατείνει τη καταβολή των επιδομάτων και του δώρου των Χριστουγέννων.

Ύστερα από έρευνα που έκαναν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής διαπιστώσαμε ότι : πράξεις που είχαν διαπιστωθεί για πληρωμή από τον ΕΦΚΑ Τρίπολης της καταβολής των επιδομάτων από τις αρχές του Δεκεμβρίου και ήταν να καταβληθούν στους δικαιούχους στις 18-12-2020 ανεστάλησαν και θα πληρωθούν στις 30-12-2020 και πράξεις που διαπιστώθηκαν για πληρωμή μέχρι σήμερα η καταβολή στους δικαιούχους θα γίνει στις 20-1-2021.

Μετά από αυτή την ανάλγητη συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι δικαιολογημένη η πίκρα και η αγανάκτηση των δικαιούχων οι οποίοι με αυτά τα. Χρήματα, σαν μοναδικό εισόδημα, περίμεναν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και τη Πρωτοχρονιά.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τη κυβέρνηση να δώσει άμεσα απάντηση στους δικαιούχους, για πιο λόγο και γιατί πρώτη φορά αντιμετωπίζουν τέτοια αναλγησία και απανθρωπιά,

αφήνοντας πολλές οικογένειες ανήμπορες να αγοράσουν τα πιο απαραίτητα για τις μέρες αυτές των εορτών και να επανέλθουν οι πληρωμές στους δικαιούχους άμεσα όπως ακριβώς συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια..

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here