Κατσής: Η καθαριότητα, η Δημόσια υγεία και η ποιότητα ζωής, αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο μας.

0

Η καθαριότητα, η Δημόσια υγεία και η ποιότητα ζωής όσων ζουν, εργάζονται ή επισκέπτονται τη Βόρεια Κυνουρία , αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο μας.

Για να πετύχουμε όμως σε αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συμμετοχή του καθενός από εμάς ξεχωριστά.

Χρειάζεται μια πιο υπεύθυνη στάση από όλους μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, όλες οι Διευθύνσεις του Δήμου μας, όλοι οι πρόεδροι και σύμβουλοι των κοινοτήτων μας, πολλοί σύλλογοι της περιοχής μας και ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας – εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια για έναν καθαρό και όμορφο Δήμο. Το δικό μας Δήμο!
Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους …..
Για εμένα όμως , αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις καθημερινές επιχειρήσεις καθαριότητας , αυτοί που δουλεύουν στο παρασκήνιο, είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του πολιτισμού της καθημερινότητας .
Είναι αυτοί που σε κάθε γωνιά του Δήμου , σε κάθε χωριό ,στους δρόμους, τα πεζοδρόμια, τις πλατείες ,τα πάρκα και σε κάθε γειτονιά δίνουν τη δική τους μάχη .
Είναι αυτοί που στην περίοδο της πανδημίας έγιναν η ασπίδα μας.
Είναι αυτοί που στις σαρωτικές επιχειρήσεις καθαριότητας που γίνονται καθημερινά , μπαίνουν μπροστά .
Είναι αυτοί όπου το αυτονόητο του καθαρού Δήμου για τους υπολοίπους , έγινε η αποστολή τους .
Χωρίς αυτούς, η προσπάθεια να αλλάξει η Βόρεια Κυνουρία , να καθαρίσει , να πλυθεί ,να απολυμανθεί, να καλλωπιστεί , να αναδειχθεί ,δεν θα μπορούσε να έχει κανένα αποτέλεσμα .

Ευχόμενος σε όλους σας καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω περήφανος για αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους, τους εργαζόμενους στην καθαριότητα και το πράσινο, που έχω τη χαρά και την τιμή να είμαι κοντά τους καθημερινά.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here