Κατσής: Με συντονισμένες ενέργειες και με την συνεργασία όλων , όλοι οι δρόμοι για τα χωριά του ορεινού όγκου του δήμου μας, είναι ανοικτοί

0

Χιονόπτωση  σε όλα τα ορεινά χωριά του δήμου μας. Σε επικοινωνία μας με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο πολιτικής προστασίας κ. Δ. Κατσή, μας ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας εξαιτίας της χιονόπτωσης από χθες το βράδυ μέχρι αυτή την ώρα.

Με συντονισμένες ενέργειες και την συνεργασία όλων ,είχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα και όλοι οι δρόμοι για τα χωρία του ορεινού όγκου του δήμου μας είναι ανοικτοί..

Ένα περιστατικό εγκλωβισμού  που είχαμε με  ένα μικρό λεωφορείο του ΚΤΕΛ στον Αγ.Δέκα , μετέφερε περίπου 10 άτομα ,είχε κλείσει τον δρόμο για την Τρίπολη και είχε σχηματιστεί ουρά από αυτοκίνητα. Σε συνεργασία μαζί με  την πυροσβεστική και την Περιφέρεια ,ανοίξαμε τον δρόμο …όλοι είμαστε στους δρόμους ,ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δ.Σ, δ/σ, πρόεδροι τ/κ,250 σακιά αλάτι έχουν μοιραστεί στις κοινότητες,

Αυτή την στιγμή, ανοίγουμε δρόμους προς τα μαντριά, όλα  τα  μηχανήματα είναι στους δρόμους για προσφέρουν την βοήθεια τους στους δημότες μας.

Κλείνοντας την ενημέρωση ,ο κ.Δ.Κατσής είπε: Την Δευτέρα που περιμένουμε και την επιδείνωση της κακοκαιρίας  στην περιοχή, θα είμαστε πανέτοιμοι να  την αντιμετωπίσουμε ,να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί και να προσφέρουμε βοήθεια στους δημότες μας, σε ότι χρειαστεί.

Ευχαριστούμε τους φίλους μας για τις φωτογραφίες

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here