Κινητικότητα για να αγοραστεί μηχάνημα άμεσης ανίχνευσης κορωνοϊού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

0

Κινητικότητα επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα αναφορικά με την προμήθεια μηχανήματος άμεσης ανίχνευσης του κορωνοϊού για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Με δεδομένο ότι το Νοσοκομείο θέλει αυτό το μηχάνημα, η πρώτη κίνηση έγινε από τον Δήμαρχο Τρίπολης και γιατρό, Κώστα Τζιούμη, ο οποίος ξεκίνησε επαφές με όλους τους συναδέλφους του, Δημάρχους, στην Αρκαδία. Συζήτησε δηλαδή με τους Δημάρχους Βόρειας Κυνουρίας, Γιώργο Καμπύλη, Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, Μεγαλόπολης, Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο και Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Μέσα από τις επαφές αυτές, προέκυψε ότι όλοι οι Δήμαρχοι συμφωνούν στην προμήθεια του μηχανήματος και αναλογικά θα στηρίξουν σε οικονομικό επίπεδο την αγορά αυτή.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Τρίπολης είναι σε συνεχή επαφή και συνεννόηση με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου κ. Αναστάσιο Τζανή και μαζί μελετούν όλες τις παραμέτρους που αφορούν αυτή την προμήθεια αλλά και τη λειτουργία του μηχανήματος, εφόσον αυτό αποκτηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα είναι θετικό και εφόσον διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες, θα προχωρήσει η διαδικασία αυτή που θα ενισχύσει περαιτέρω το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, το οποίο αποδεικνύει ότι σε αυτό το διάστημα της υγειονομικής κρίσης, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων κι αυτό οφείλεται τόσο στη διοίκηση, όσο και στο ιατρικό – νοσηλευτικό προσωπικό του.

Επιμέλεια | www.kalimera-arkadia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here