ΚΚΕ: Ο Τετώρος Βασίλης – Υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας & Ο Νίκος Χείλαρης στη Νότια Κυνουρία…

0

ΚΚΕ | Παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για τους Δήμους της Αρκαδίας (photos/video)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/01) στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας η ΤΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ παρουσίασε επίσημα τους υποψηφιους Δημαρχους για τους Δήμους της Αρκαδίας.

Οι υποψήφιοι είναι: Φράγκος Γιάννης – Δήμος Γορτυνίας Κατσιρούμπας

Γιώργος – Δήμος Μεγαλόπολης

Χείλαρης Νίκος – Δήμος Νότιας Κυνουρίας

Τετώρος Βασίλης – Δήμος Βόρειας Κυνουρίας

Γούργαρης Βαγγέλης – Δήμος Τρίπολης

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν από τους υποψηφίους  

Δείτε τον χαιρετισμό του:   Τετώρος Βασίλης – Υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας κ.Τετώρος Βασίλης(αγρότης). «Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν η μόνη και αληθινή αντιπολίτευση στο Δήμο. Η Λαϊκή Συσπείρωση ήταν στο πλευρό των αγροτών στους αγώνες, που δώσανε για τον δάκο και δίπλα σε εργαζόμενους, που διεκδικούσαν τα δεδουλευμένα τους. Ζητάμε από τους πολίτες, ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα μαζί μας, να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια μας, για να αποτελέσουμε αποκούμπι για τα λαϊκά νοικοκυριά».

Δείτε τον χαιρετισμό του:   Νίκος Χείλαρης – Υποψήφιος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας Τέλος στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος στον Δήμο Νότιας Κυνουρίαςς, κ. Νίκος Χείλαρης (αυτοαπασχολούμενος, γραμματέας του παναρκαδικού συνδικάτου τεχνεργατών οικοδόμων) , ο οποίος μίλησε για αιολικά πάρκα, το κέντρο Υγείας και τις ελλείψεις που υπάρχουν, αλλά και τη δραματική μείωση των μαθητών, που φοιτούν στα σχολεία, κάνοντας μάλιστα λόγο για ξεκλήρισμα στην περιοχή. «Πρέπει να μπει ένα φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης. Αυτό μπορεί να γίνει με την ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, στις ευρωεκλογές, καθώς και στις βουλευτικές εκλογές, όποτε αυτές γίνουν», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί βίντεο με αποσπάσματα από την εκδήλωση και την ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με την Λαϊκή Συσπείρωση κ.Νίκου Γόντικα…

Πηγή: http://www.drt915.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here