ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ: Ξεκινά η κατάρτιση των δικαιούχων – Στο οριστικό μητρώο παρόχων ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Ανάπτυξη & Εξέλιξη»

0

Τον πίνακα για τη συγκρότηση του Μητρώου Ωφελουμένων που θα πάρουν μέρος στην επιταγή κατάρτισης του ΟΑΕΔ δημοσιοποίησε το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ) / συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».

Επίσης ανακοινώθηκε το Οριστικό Μητρώο Παρόχων Κατάρτισης.

Δείτε εδώ το οριστικό μητρώο

Ο Εκπαιδευτικός Φορέας «Ανάπτυξη & Εξέλιξη», όπως πάντα, βρίσκεται στο οριστικό μητρώο παρόχων και είναι έτοιμος να σας προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο κατάρτισης και γνώσεων.

Με βάσει τις έως τώρα συμμετοχές, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος «Ανάπτυξη & Εξέλιξη» θα υλοποιήσει άμεσα και τα 16 προγράμματα κατάρτισης!!!

Εφιστούμε την προσοχή των υποψηφίων καταρτιζομένων να επιλέξουν πάροχο που βρίσκεται στο οριστικό μητρώο καθώς και να προσέξουν παραπλανητικές πρακτικές άλλων εκπαιδευτικών φορέων εκτός Αρκαδίας.

Σύμφωνα με την πρόσκληση “Οι ωφελούμενοι της Δράσης, δικαιούνται μια προσωπική επιταγή κατάρτισης, με την οποία αποκτούν τη δυνατότητα να καταρτιστούν στο θεματικό αντικείμενο που έχουν επιλέξει και να συμμετάσχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης σε πάροχο κατάρτισης της επιλογής τους, από αυτούς που περιλαμβάνονται στο Μητρώο Παρόχων, στα όρια της Περιφερειακής Ενότητας που ανήκει ο επιβλέποντας φορέας που έχουν τοποθετηθεί”.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος κάντε κλικ ΕΔΩ

ΤΡΙΠΟΛΗ: Ρήγα Φεραίου 127, 2710227703 – 6982441434
ΑΣΤΡΟΣ: 2755024094 – 6975803004

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here