Κοπή πίτας της ανδρικής ομάδας των Βρασιών.

0

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας των Βρασιων , ο προπονητής Βαγγέλης Αδαμογιαννης άνθρωποι της διοίκησης,ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης Γεώργιος μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο και τον πρόεδρο του Αγίου Ανδρέα Σουρσο Αθανάσιο και πρόεδρο ΕΠΣΑ Αρκαδίας Τσαγγουρη Σταυρό συναντήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και αντάλλαξαν τις ευχές για το νέο έτος αλλά και για την καλή πορεία της ομάδας .

Οι Βρασιαις ανέβασαν φέτος τον πήχη και οδεύουν προς την άνοδο. Παράλληλος στόχος και η ανάδειξη των νέων αθλητών της ομάδας με την στήριξη των πιο έμπειρων παικτών και της τρομερής δουλειάς του προπονητή της αντρικής ομάδας αλλά και του προπονητή της παιδικής Τσαγγουρη Ηλία (κοπανιτσας).

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε ευρεία συζήτηση και ανταλλάχθηκαν απόψεις απ΄όλους, για την μέχρι τώρα πορεία αλλά και την συνέχεια στο πρωτάθλημα και για θέματα γηπέδου. Όλους τους ενώνει η αγάπη για τον αθλητισμό. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον ιερέα του χωριού Πετρη Γεώργιο, τον παλιό πρόεδρο της ομάδας Βλαχοπαναγιωτη Ηλία και από τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Οι τυχεροί, στους οποίους… έπεσε φέτος το φλουρί, ήταν οι Τσαγγουρης Κώστας 150 ευρώ, Ξυδιας Στέλιος 100 ευρώ ,Τσαγγουρης Παναγιώτης 100 ευρώ και ο Σούρσος Ηλίας 50 ευρώ. Όταν η ομάδα γίνεται οικογένεια…

Α.Μ.Σ Αι Βρασιαι

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here