Κοπή πίτας του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους

0

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους ήταν φέτος αφιερωμένη στους νέους και η κοπή αυτής έγινε με τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Άστρους. Ο Σ.Φ.Κ.Υ.Α., πρεσβεύοντας τη σπουδαιότητα της διενέργειας δράσεων ενημέρωσης των νέων σε ζητήματα πρόληψης και προάσπισης της υγείας τους, έλαβε την πρωτοβουλία διοργάνωσης ενημερωτικής εκδήλωσης αγωγής υγείας σε συνεργασία με το ΓΕΛ Άστρους, την Πέμπτη 06/02/20, στο Ίδρυμα ”Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη”.

Ευχαριστούμε τον πάτερ Γεώργιο Αρφάνη για την ευλογία του.

Ευχαριστούμε τους καθηγητές και τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕΛ Άστρους για την υποστήριξη της εκδήλωσης καθώς και τους μαθητές. Ευχαριστούμε θερμά τους ομιλητές:

Tην κα Νικολοπούλου Ελένη, μαιευτήρα-γυναικολόγο και τον κο Τσιριτα Γιώργο, Αγροτικό Ιατρό Κ.Υ. Άστρους.

Ευχαριστούμε επίσης την κα Τετώρου Ελένη, Αγροτικό Ιατρό Κ.Υ. Αστρους, για τη συμμετοχή της.

Ευχαριστούμε επίσης το Δ.Σ. του Ιδρύματος ” Μνήμη Αγγελικής & Λεωνίδα Ζαφείρη” για την φιλοξενία και τον κο Γιάννη Δράνια. για την βοήθεια του.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα στο Άστρος ”ΠΑΠΑΛΟΣ Χ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” και ”ΝΕΙΛΟΣ” για τις πίτες που προσέφεραν, καθώς και τα καταστήματα ”ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΝΔΥΣΗ” και ”ΙΑΤΡΙΔΟΥ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ -εργαστήριο χρυσοχοΐας”, για τα δώρα που προσέφεραν στους τυχερούς μαθητές.

Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και καλή πρόοδο στους μαθητές. Ο Σ.Φ.Κ.Υ.Α. θα συνεχίσει τη δράση του με παρόμοιες εκδηλώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here