Κορονοϊός: Προτάσεις παράταξης Μαντά – Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών.

0

Οι εβδομάδες που έρχονται, σύμφωνα με όλους τους ειδικούς, είναι κρίσιμες. Θα πρέπει να συνεχίσουν όλοι οι δημότες να μένουν σπίτι και να περιορίζουν τις μετακινήσεις στις απολύτως αναγκαίες, όπως ορίζουν οι οδηγίες και διατάξεις που έχουν επιβληθεί.

Όμως, σε πανελλήνιο επίπεδο παρουσιάζονται πλέον μικροπροβλήματα και δυσλειτουργίες στην εφαρμογή των περιοριστικών για την κυκλοφορία, διατάξεων.

Επειδή ο δήμος μας αποτελεί προορισμό για τουρίστες και παραθεριστές του σαββατοκύριακου, πιστεύουμε οτι είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο να εφαρμόσουμε όλες τις διατάξεις περί περιορισμού της κυκλοφορίας, για τη δική μας προστασία .


Ειδικά για το Δήμο μας, προτείνουμε τα παρακάτω:

• Να οργανωθούν για το επόμενο διάστημα και να λειτουργούν σε καθημερινή βάση, σταθμοί της Αστυνομίας στις εισόδους του Δήμου (Από Αθήνα, από Τρίπολη και προς Λεωνίδιο), με σκοπό να ελέγχονται τα διερχόμενα οχήματα για το σκοπό της κίνησης τους.

• Να ελεγχθεί η κίνηση ατόμων και οχημάτων για την εκτέλεση μαζικών αγροτικών εργασιών, που εκτελούνται αυτή την περίοδο.

• Να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στα μέτρα προστασίας των εργαζομένων στην διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας, σε συνεργασία με τις Υγειονομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here