ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ: ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ: «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ»

0

Στη Σπάρτη παρευρέθηκε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, χθες, Πέμπτη (04/04), όπου πραγματοποιήθηκε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση υποδοχής του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο χαιρετισμό του προς τον Πρόεδρο και τους συγκεντρωμένους Σπαρτιάτες και Λάκωνες, ο Παναγιώτης Νίκας αναφέρθηκε στα πολλά και σοβαρά προβλήματα της ξεχασμένης από την κυβέρνηση και τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Λακωνίας καθώς και στην αναγκαιότητα για αντιστροφή της κατάστασης με φιλελεύθερη κυβέρνηση και αλλαγή της περιφερειακής ηγεσίας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε να υπάρξει πανστρατιά για νίκες σ’ όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα ΝΙΚΗΣ στις περιφερειακές εκλογές με σύνθημα «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ».

Μετά το τέλος των ομιλιών, ο Πρόεδρος επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο», που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης, όπου είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο με τις δηλώσεις και το χαιρετισμό του Παναγιώτη Νίκα στη Σπάρτη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΝ. Ε.ΝΙΚΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ

Χθες, Παρασκευή 05/04, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε την ορεινή Αρκαδία και συναντήθηκε με κατοίκους στη Βυτίνα και τη Δημητσάνα.

Ο Παναγιώτης Νίκας άκουσε με προσοχή τα προβλήματα, τα οποία έθεσαν ως κυρίαρχα οι κάτοικοι με τους οποίους συνομίλησε, αλλά και τα απολύτως λογικά αιτήματά τους: αθλητικές εγκαταστάσεις, αναβάθμιση οδικού δικτύου, ορεινός αθλητισμός, ορεινά μονοπάτια, προβολή της περιοχής, ώστε να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος κά. Παντού κυριάρχησε η φράση «…κάθε πέρυσι και καλύτερα». Δύο ΕΣΠΑ πέρασαν και εννέα χρόνια διοίκησης από τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, χωρίς να γίνει κάτι το ουσιαστικό στην περιοχή.

Η Πελοπόννησος και η Αρκαδία αξίζουν καλύτερα και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Παναγιώτης Ε. Νίκας

Δήμαρχος Καλαμάτας

υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

 

Συνεχίζουμε με επιτυχία την περιοδεία μας σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας για τα πραγματικά προβλήματα της κάθε περιοχής.

Το Σάββατο 6 Απριλίου, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα επισκεφθεί τη Χώρα Μεσσηνίας και συγκεκριμένα θα βρεθεί στην αίθουσα του κινηματογράφου REX, στις 20:30, ώστε να συναντήσει τους κατοίκους της περιοχής και να συνομιλήσει μαζί τους.

Την Κυριακή 7 Απριλίου, ο Παναγιώτης Νίκας θα βρίσκεται στο Κοπανάκι και συγκεκριμένα στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Κοπανακίου, στις 12.30, προκειμένου να πραγματοποιήσει ανοικτή συνάντηση – συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε από κοντά θέματα που ταλανίζουν την κάθε περιοχή, τη Μεσσηνία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο. Με κεντρικό άξονα τη συνεργασία και το διάλογο, μαζί θα πάρουμε την Πρωτοβουλία να αλλάξουμε την Πελοπόννησο. Οι συμπολίτες μας θέλουμε να είναι οι συνοδοιπόροι μας στον αγώνα για μια καλύτερη Πελοπόννησο.

Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

 

Παναγιώτης Ε. Νίκας

Δήμαρχος Καλαμάτας

υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου

PNikas_Xora.jpg
PNikas_Kopanaki.jpg

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here