Κύριε Δήμαρχε απαντήστε επί της ουσίας

0

Με αφορμή την τελευταία ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής η παράταξη μας επισημαίνει τα εξής:

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής οι ανακοινώσεις και οι τοποθετήσεις μας έχουν καθαρά πολιτικό περιεχόμενο και εντάσσονται στο πλαίσιο άσκησης των δημοκρατικών μας καθηκόντων ως αντιπολίτευση και δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουμε στον τόνο και το ύφος που επέλεξε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος σας.

Η συμφωνία του Δήμου και η υπηρεσία που απευθείας ανέθεσε ο Δήμαρχος έχει τον τίτλο «Υπηρεσία Βιντεοσκόπησης-μετάδοση συνεδριάσεων Δ.Σ στην ιστοσελίδα του Δήμου και μέσα κοινωνικής Δικτύωσης». Το εάν αυτό γίνεται ή όχι οι δημότες που επικαλείστε μπορούν να το συμπεράνουν. Εμείς έχουμε διατυπώσει την άποψη μας.

Επίσης σας έχουμε επισημάνει από το 2016 το τι σημαίνει για εμάς να αναθέτει ο Δήμαρχος απευθείας υπηρεσίες σε εταιρείες ιδιοκτητών Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης. Όταν χρειαστεί θα σας το ξαναθυμίσουμε.

Για το θέμα του νηπιαγωγείου του Παραλίου Άστρους δεν χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι άλλο οι πολίτες βγάζουν τα συμπεράσματα τους, όταν μια Δημοτική αρχή θεωρεί ότι η καθυστέρηση ενός έργου οφείλεται στην αντιπολίτευση. Για ακόμη μία φορά σας προκαλούμε να δημοσιεύσετε τα πρακτικά που επικαλείσθε.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής είναι ξεκάθαρο ότι έχετε χάσει την ψυχραιμία σας. Στην τελευταία ανακοίνωση σας ο Δήμαρχος εκλαμβάνει τις πολιτικές τοποθετήσεις του επικεφαλής της παράταξης μας ως προσωπικές επιθέσεις αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας.

Κάποια υπονοούμενα και μισόλογα για δήθεν αντιμετώπιση επί προσωπικού δεν μας αγγίζουν. Οι πρακτικές αυτές ανήκουν σε άλλες εποχές και δεν πρόκειται να σταματήσουμε την Δημοκρατική μας υποχρέωση να ασκούμε έλεγχο και κριτική στην Δημοτική Αρχή.

Να είστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να σας επιτρέψουμε να ζείτε το δικό σας παραμύθι εις βάρος των συνδημοτών μας υποθηκεύοντας το μέλλον του Δήμου μας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here