Κώστας Βλάσης: Επερώτηση για την πλήρη επαναλειτουργία, καταστήματος πωλήσεων ΔΕΗ Μεγαλόπολης

0

Δελτίο Τύπου

Κώστας Βλάσης: «Δεν είναι δυνατόν οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης να έχουν επιβαρυνθεί τόσα χρόνια από τις επιπτώσεις του λιγνιτικού πεδίου και την ίδια ώρα να ταλαιπωρούνται, γιατί δεν λειτουργεί το κατάστημα πωλήσεων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη. Ζητάμε την πλήρη επαναλειτουργία του καταστήματος πωλήσεων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη!»

Την πλήρη επαναλειτουργία του καταστήματος πωλήσεων ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη ζήτησε με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Σταθάκη, ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης.

Το κατάστημα Πωλήσεων Μεγαλόπολης της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας/Διεύθυνση Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της ΔΕΗ έχει πάψει να λειτουργεί επί καθημερινής βάσεως και παρέχει υπηρεσίες μόνο κάθε Παρασκευή.

Με δεδομένο ότι η Μεγαλόπολη αποτελεί μια περιοχή με ιδιαίτερα γεωγραφικά χαρακτηριστικά και μεγάλη διασπορά χωριών και οικισμών, η υποβάθμιση του τοπικού καταστήματος πωλήσεων της ΔΕΗ οδηγεί τους πολίτες σε ταλαιπωρία και πρόσθετα έξοδα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους.

Όπως δήλωσε ο βουλευτής: «Η Κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει την άρτια εξυπηρέτηση των κατοίκων της Μεγαλόπολης, οι οποίοι τόσα χρόνια έχουν στηρίξει τη λειτουργία του λιγνιτικού πεδίου της Μεγαλόπολης θυσιάζοντας πάρα πολλά!»

Με βάση τα παραπάνω ο κ. Βλάσης ζητά να πληροφορηθεί αν η Κυβέρνηση προτίθεται να προχωρήσει στην επαναφορά της πλήρους λειτουργίας του καταστήματος πωλήσεων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη, αλλά και στη στελέχωσή του με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η άρτια λειτουργία του και να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης.

Παραθέτουμε την ερώτηση:

Αθήνα,  18 Ιουνίου 2018

Αρ. Πρωτ: 6892

ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη

Θέμα: Πλήρης επαναλειτουργία καταστήματος πωλήσεων ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Το κατάστημα Πωλήσεων Μεγαλόπολης της Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας/Διεύθυνση Πωλήσεων Νοτίου Ελλάδας της ΔΕΗ έχει πάψει να λειτουργεί επί καθημερινής βάσεως και παρέχει υπηρεσίες μόνο κάθε Παρασκευή.

Η εξέλιξη αυτή έχει δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής της Μεγαλόπολης, οι οποίοι εδώ και πολλά χρόνια έχουν επιβαρυνθεί από τις δραστηριότητες που έχει αναπτύξει η ΔΕΗ στην περιοχή. Οι κάτοικοι είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται συνεχώς προκειμένου να εξοφλήσουν ή να διακανονίσουν τους λογαριασμούς τους, ενώ μεγάλη ήταν και η σύγχυση που δημιουργήθηκε λόγω των προβλημάτων πληρωμής λογαριασμών της ΔΕΗ μέσω ΕΛΤΑ.

Με δεδομένο ότι το λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης είναι το δεύτερο ενεργειακό κέντρο της χώρας και ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν κάνει πολλές θυσίες για την ενεργειακή θωράκιση της χώρας,

ερωτάται, ο κ. Υπουργός:

α)           Τι προτίθεστε να κάνετε προκειμένου το κατάστημα πωλήσεων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη να επαναλειτουργήσει με πλήρες ωράριο;

β)           Θα προχωρήσετε στη στελέχωση του καταστήματος με το απαραίτητο προσωπικό, ώστε να διασφαλιστεί η άρτια λειτουργία του και να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης;

Ο ερωτών Βουλευτής

 

                                                                Κωνσταντίνος Βλάσης

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ