κ. Νίκα: «Μακριά τα χέρια σας από την Αρκαδία και τους Αρκάδες» & «Υπογράφει τα έργα του Τατούλη και κομπάζει ο μπαγάσας Νίκας»

0
tatoylis ΖΩ

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο νέος Περιφερειάρχης και η νέα Περιφερειακή Αρχή έδειξαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο τα «δόντια τους» στην Αρκαδία και τους Αρκάδες.

Εμείς οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αρκαδίας της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου» είμαστε περήφανοι για το έργο μας αλλά και για το ότι ανήκουμε σε αυτήν την παράταξη που σε δύσκολες εποχές καταφέραμε και εξασφαλίσαμε πόρους και υλοποιήσαμε μεγάλο αριθμό έργων που είχαν ανάγκη οι τοπικές κοινωνίες.

Στο χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, ο κ. Νίκας που τον πήρε από το χέρι ο πατερούλης κ. Μητσοτάκης με την παρέα του και τον έβγαλαν σεργιάνι, εκλέγοντάς τον Περιφερειάρχη, αρνήθηκε να συζητήσει ένα θέμα που έθεσε ο κ. Τατούλης εκτός ημερήσιας διάταξης και που αφορούσε την αποκατάσταση του δρόμου προς τα ποιμνιοστάσια της Τοπικής Κοινότητας Κώμης Αρκαδίας. Το έργο αυτό έχει ενταχθεί από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη και είχε εξασφαλισθεί η απαιτούμενη πίστωση των 120.000€. Ο κ. Νίκας όχι μόνο αρνήθηκε την συζήτηση του θέματος αλλά βρήκε την ευκαιρία να βγάλει όλη του την «χολή» για την Αρκαδία. Με προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά δεν καταδέχτηκε ούτε καν να ακούσει την άποψη των κτηνοτρόφων που βρίσκονταν στο Περιφερειακό Συμβούλιο απειλώντας μάλιστα ότι το έργο αυτό πιθανόν να ωμη γίνει ποτέ όπως και άλλα παρόμοια έργα στην Αρκαδία.

Το έργο αυτό είναι ζωτικής σημασίας για τους κτηνοτρόφους της περιοχής και δεσμευόμαστε ότι θα υπερασπιστούμε και θα παλέψουμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε ζωντανά τα χωριά μας που εσείς με δημόσιες δηλώσεις σας, προσπαθείτε συνεχώς να τα απαξιώσετε.

Τί κάνεις εσύ κ. Λαμπρόπουλε, Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας; Πού αρμενίζεις; Πώς τα δέχεσαι όλα αυτά;

Την συγκεκριμένη περιοχή, στις πλημμύρες του Ιουνίου αμέσως επισκεφθήκαμε και ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Οικοσυστημάτων και Αειφορίας κ. Γιώργος Ρουμελιώτης, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της παράταξης προς τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής μας.

Ο κ. Νίκας συνεχίζοντας τις απειλές του προς τους Αρκάδες, ανακοίνωσε ότι δεν θα υλοποιήσει και θα απεντάξει τα έργα που αποκαθιστούν την προσβασιμότητα στα μοναστήρια της Αρκαδίας. Είναι απαράδεκτο ο κ. Νίκας να θεωρεί ως «μικρό έργο» την προσβασιμότητα στους φάρους της Ορθοδοξίας μας στα ιστορικά μοναστήρια μας. Του υπενθυμίζουμε ότι η Αρκαδία είναι το «Άγιον Όρος» της Νότιας Ελλάδος.

Οι συντονισμένες ενέργειες και δράσεις της Περιφερειακής Αρχής του Πέτρου Τατούλη, είχαν στόχο την ανάδειξη του μεγάλου συγκριτικού πλεονεκτήματος της Αρκαδίας για την ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού.

Κύριε Νίκα, δεν έχετε κανένα ηθικό και πολιτικό δικαίωμα να γυρίσετε την Αρκαδία πίσω για να ικανοποιήσετε το «μένος» σας εναντίον των Αρκάδων.

Εμείς οι Αρκάδες δεν θα επιτρέψουμε τη λεηλάτηση του τόπου μας. Δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα. Εμείς πονάμε τον τόπο μας, τον αγαπάμε και θα παλεύουμε γι’αυτόν και τους συμπατριώτες μας.

Εμείς οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου, θα είμαστε μπροστάρηδες, για τα συμφέροντα της αγαπημένης μας Αρκαδίας κόντρα στους περαστικούς και περιστασιακούς πολιτικάντηδες.

Εμείς είμαστε ιδεολόγοι Αρκάδες

Αρκάδες  γρηγορείτε.                   

 

Γιαννακούρας Ευάγγελος

Ρουμελιώτης Γεώργιος

Παπαντωνίου-Κορώνη Κλειώ

 

Δελτίο Τύπου

«Νέα Πελοπόννησος»

4 Οκτωβρίου 2019

ΔΤ : «Υπογράφει τα έργα του Τατούλη και κομπάζει ο μπαγάσας Νίκας»

Το ταβάνι στο κεφάλι του βλέπει να πέφτει ο επικεφαλής της νεοεκλεγείσας διοίκησης της Πελοποννήσου, Π. Νίκας, αφού αναγκάζεται από την ίδια την πραγματικότητα να αρχίσει να υπογράφει ένα- ένα τα έργα που του κληροδότησε απλά για να βάλει την τζίφρα του ο Πέτρος Τατούλης. Και μάλιστα καθυστέρησε ιδιαίτερα, αφού από τις 25 Σεπτεμβρίου, η «Νέα Πελοπόννησος» έχει δημοσιοποιήσει πίνακα έργων που ξεπερνούν τα 70 εκατομμύρια ευρώ και περιμένουν μια απλή διοικητική υπογραφή για να ενταχθούν στο ΕΣΠΑ, εγκαλώντας τον φασιστικά λαϊκιστή Π. Νίκα να μην χάνει χρόνο και να προχωρήσει άμεσα. Είναι δε, τέτοια η φαιδρότητα του πολιτικού προσώπου που σήμερα, την ίδια κιόλας ημέρα που υπογράφει νέες εντάξεις, συνεχίζει να αναμασά τα ίδια παραμύθια περί αναπορρόφητων δήθεν κονδυλίων 300 εκατομμυρίων ευρώ!

«Ο ψεύτης και ο κλέφτης την πρώτη μέρα χαίρονται»

Γάντι ταιριάζει η λαϊκή ρήση στον Π. Νίκα, ο οποίος, γεμάτος εμπάθεια σε κάθε ευκαιρία επιχειρεί να αποδομήσει το σημαντικό έργο της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη. Τι κι αν λέει ότι τάχα «παρέλαβε μηδέν έργο» σήμερα κιόλας ανακοίνωσε την υπογραφή των πρώτων έργων τάξης  6 εκατομμυρίων ευρώ (από το σύνολο των 70 εκατομμυρίων ευρώ που προαναφέρθηκαν), κομπάζοντας λες και είναι δικά του. Κι αν ανοίξει το συρτάρι του θα βρει και τα υπόλοιπα. Έργα που ήταν έτοιμα για υπογραφή εδώ και καιρό, αλλά , ο «δημοκράτης» Π. Νίκας εκβίαζε τις υπηρεσίες προκειμένου τα έργα του Τατούλη να μην έχουν υπογραφή Τατούλη, αλλά την δική του! Λες και απευθύνεται σε ιθαγενείς.

Για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια:

Τόσο η προμήθεια των 20 ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ (ώριμη πρόταση της 6ης ΥΠΕ) , όσο και τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων και Άστρους (προτάσεις που ωρίμασε η τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου), εντάχθηκαν στο στρατηγικό σχέδιο της Πελοποννήσου, μελετήθηκαν και ωρίμασαν από την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.

Όσο δε, για το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας, πρόκειται για ένα δύσκολο εγχείρημα που έχει αίσια κατάληξη. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην τεράστια συνδρομή του αντιδημάρχου του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κ. Χρήστου Πετσέλη, του στελέχους της διαχειριστικής Αρχής, κ. Λίτσας Τουρλούκη και του στελέχους του Πελοπόννησος ΑΕ, Κ. Παναγιώτη Μουζακιώτη, χωρίς την πολλή δουλειά των οποίων δεν θα ήταν σήμερα δυνατή η χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού έργου.

«Να σηκώσει τα μανίκια και να αφήσει τις ψευτιές και τον λαϊκισμό», καλεί η «Νέα Πελοπόννησος» τον Π. Νίκα, θυμίζοντας του ότι το προφίλ του δήθεν επιτυχημένου δημάρχου  Καλαμάτας το έχουν ξεπεράσει άλλοι δήμαρχοι της Πελοποννήσου και ότι όλα τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Καλαμάτα την τελευταία 9ετία φέρουν όλα την υπογραφή Τατούλη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here