Λυτρίβης: Η πρόταση της παράταξης μας ήταν σαφής-Τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης συνεδριάσεις ΜΟΝΟ σε χώρο και με τρόπο που θα διασφαλίζεται η προστασία της δημόσιας υγείας.

0

Αγαπητέ Πρόεδρε,
διάβασα με προσοχή την απάντησή σας προς το κ Μαντά και διέκρινα προσπάθεια «να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα».
Θα ήθελα να κάνω τις παρακάτω επισημάνσεις.
* Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από τιμητές της προστασίας της δημόσιας υγείας.Το ενδιαφέρον σας είναι εξίσου σημαντικό με το δικό μας. Η πρόταση της παράταξης μας ήταν σαφής. Τηλεδιάσκεψη ή δια ζώσης συνεδριάσεις ΜΟΝΟ σε χώρο και με τρόπο που θα διασφαλίζεται η προστασία της δημόσιας υγείας. Για τη τηλεδιάσκεψη,που είναι η κύρια πρότασή μας, αλήθεια γιατι δεν γίνετε ούτε κουβέντα;
*Η Κυβέρνηση με Π.Ν.Π έθεσε τους τρόπους λειτουργίας των Συλλογικών οργάνων. Μέσα σε αυτούς προβλέπεται και η δια ζώσης συνεδρίαση. Επίσης προβλέπεται η τηλεδιάσκεψη και η δια περιφοράς συνεδρίαση. Εσείς επιλέξατε τον πλέον αναχρονιστικό τρόπο.

Πάμε τώρα στα υπόλοιπα που αναφέρετε χωρίς να υπάρχει λόγος και με προφανή σκοπό να αποπροσανατολίσετε:

*Ως προς την απόφαση για απαλλαγή των επιχειρήσεων από το Ενιαίο τέλος φωτισμού και καθαριότητας καθώς και του τέλους κοινόχρηστων χώρων, που προήλθε κατόπιν νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης, ασφαλώς και συμφωνήσαμε. Μάλιστα με παρέμβαση του Δημοτικού συμβούλου της παράταξης μας Παπαγιαννόπουλου Αλέξανδρου προτείναμε την επέκταση του μέτρου καθ´όλη τη διάρκεια του έτους.

*Ως προς το Δημοτικό σχολείου Π. Άστρους , σας επισημαίνω οτι δυστυχώς λόγω μειωμένων αντανακλαστικών της δημοτικής Αρχής χάθηκαν πολύτιμοι πόροι που θα έδιναν τη δυνατότητα αναβάθμισης και άλλων σχολικών μονάδων του Δήμου(έχω αρθρογραφήσει σχετικά για το θέμα https://www.facebook.com/1312748797/posts/10217147485581907/?d=n ).
Ευχαριστώ για τη προσοχή σας. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Γιώργος Λυτρίβης
Δημοτικός Σύμβουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Please enter your comment!
Please enter your name here